Orice decizie legată de sănătate este foarte importantă și trebuie luată cântărind toate avantajele și dezavantajele. Pentru a putea face asta, este nevoie să te documentezi temeinic și din surse de încredere. Intervențiile stomatologice reprezintă un subiect de interes, deoarece multe persoane nu stau foarte bine la capitolul sănătate orală. Această stare de fapt este cauzată parțial de lipsa de informații.

 

Reabilitare orală în cadrul unei clinici specializate

Una dintre procedurile stomatologice cu un impact important asupra sănătății orale este implantul dentar. Acesta intră în categoria procedurilor de reabilitare orală și se adresează persoanelor cărora le lipsește un dinte sau mai mulți. Intervenția presupune implantarea unui șurub realizat dintr-un material extrem de rezistent, precum titan sau zirconiu, ce va ține loc de rădăcină pentru montarea lucrării dentare.

Este important ca, atunci când iei în considerare procedura de implant dentar, să ai în vedere faptul că succesul este garantat atât de materialele folosite, de aparatură, dar în mod special de experiența și iscusința medicului implantolog. Clinici specializate, precum Dental Premier, oferă servicii de calitate, având unii dintre cei mai buni specialiști din țară.

 

Raportul calitate-preț

Alegerea unui implant dentar se face cu ajutorul specialiștilor, după un control stomatologic în prealabil. În funcție de problemă, starea de sănătate orală, dar ținând cont și de buget, ți se va recomanda o soluție potrivită și un plan de tratament personalizat.

Datorită tehnologiei de ultimă oră, poți beneficia de una dintre cele mai eficiente și de calitate proceduri. Costul este puțin mai ridicat, însă vei constata că avantajele pe termen lung amortizează în timp investiția. Printre principalele avantaje ale implantului dentar cu încarcare imediatăse numără perioada redusă a procedurii, accelerarea procesului de vindecare și o compatibilitate ridicată cu anatomia orală.

Articole recomandate:
Fișetul metalic, elementul nelipsit pentru o bună gestionare a documentelor firmei

Atunci când evaluezi procedura, va trebui să iei în considerare câteva aspecte. În primul rând, implantul este o procedură superioară altor variante mai accesibile din punct de vedere financiar. Criteriul financiar nu este întotdeauna cel mai bun, deoarece, atunci când vine vorba de sănătate, compromisurile nu-și au locul. În plus, clinicile specializate, precum Dental Premier, își ajută pacienții să acceseze tratamente de calitate oferindu-le reduceri și planuri eficiente de achitare.

Avantajele unui implant dentar de calitate

Implanturile Bredent, Inno, Megagen si Nobel Biocare de care poți beneficia în cadrul clinicii Dental Premier, oferă garanția unui tratament de calitate superioară, care poate fi utilizat atât pentru restaurarea unui singur dinte, cât și a unei arcade întregi. Tratamentul inovator aplicat suprafeței implanturilor, dar și structura lor specială contribuie la creșterea stabilității dintelui artificial. Aceste tipuri de implant sunt foarte versatile, putând fi folosite chiar și în cazuri în care nu există suficient volum osos.

Această tehnologie conferă, pe lângă durabilitate, un grad sporit de confort. Dintele artificial nu va putea fi diferențiat de cei naturali, estetic sau funcțional. În plus, implantul poate avea o durată de viață nelimitată, cu condiția să fie respectate anumite norme de igienă.

 

Mai mult, cu ajutorul acestei proceduri, se poate realiza o restaurare orală completă, în cazul persoanelor cărora le lipsesc toți sau mare parte dintre dinți. Tipul potrivit va fi stabilit de către medic, după o evaluare a cazului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here