Vopsirea electrostatică definește o tehnică de aplicare a vopselei care se bazează pe conceptul că contrariile se atrag. În timpul procesului de vopsire electrostatică, suprafețele metalice care sunt încărcate negativ atrag vopseaua încărcată pozitiv către echipamentul care este vopsit.

Vopsirea cu pulverizare electrostatică la fața locului este o opțiune excelentă pentru revitalizarea ramelor ferestrelor, a vitrinelor, a mobilierului de birou, a pereților despărțitori ai băii, a ușilor liftului și a oricăror alte suprafețe metalice. Înlocuirea obiectelor metalice vechi sau decolorate poate fi foarte costisitoare. Vopsirea prin pulverizare electrostatică este o alternativă economică care vă va restaura suprafețele metalice.

 

Magia vopsirii electrostatice

Știința din spatele vopsirii electrostatice este foarte interesantă și de fapt ajută la crearea unui strat neted și frumos de vopsea pe toate suprafețele metalice. Un pulverizator de vopsea electrostatic dă fiecărei particule de vopsea o sarcină electrică pozitivă. Moleculele încărcate asemănătoare se împing unele de altele, ceea ce face ca vopseaua să se răspândească uniform pe măsură ce este aplicată. În plus, obiectul metalic care este vopsit primește o sarcină negativă, astfel încât să atragă vopseaua. Noul strat de vopsea aderă la toate părțile obiectului metalic.

 

Vopsirea electrostatică ucide germenii, virușii și bacteriile

Ajungeți în fiecare colț. Un strat de dezinfectant de la o sarcină electrică acoperă fiecare centimetru pătrat al unei suprafețe. Această metodă de vopsire electrostatică profundă de la  https://www.electrostatica.ro/ este extrem de avantajoasă ca proces de igienizare. Lichidul este atras de suprafața birourilor, meselor de ședințe, scaunelor, toaletelor – cu adevărat totul – ceea ce provoacă un strat complet de lichid la suprafață. Deoarece pulverizarea electrostatică nu este o metodă de îndepărtare a murdăriei și a petelor, orice suprafață murdară trebuie mai întâi curățată.

Pulverizarea electrostatică este deosebit de utilă pentru alinierea la îndrumările de prevenire a COVID-19. Pandemia corona a afectat dramatic viața la birou, hotel, restaurant, clinică, spital, școli, bucătării și alte spații comerciale. Curățarea profundă va fi o parte importantă și continuă a desfășurării afacerilor acum și în viitor.

 

Beneficii suplimentare ale vopsirii electrostatice în vremea pandemiei

Economie de timp: puteți curăța în fiecare zi, toată ziua și totuși nu veți putea pătrunde în acele zone în afara accesului. Cu pulverizarea electrostatică, reduceți timpul necesar pentru răspândirea și acoperirea efectivă, precum și dezinfectarea tuturor suprafețelor, colțurilor și colțurilor.

Eficiență: Produsele chimice sunt aplicate într-un mod mult mai controlat, eficient și ordonat.

Economisește costuri pe termen lung: îmbunătățește controlul infecțiilor și răspândirea virușilor. Un mediu mai curat poate oferi beneficii pe termen lung, cum ar fi reducerea cheltuielilor medicale costisitoare pentru tratarea infecțiilor contagioase.

Vopsirea electrostatică nu este în niciun caz un înlocuitor pentru metodele obișnuite de curățare la locul de muncă. Încă trebuie să fii 100% vigilent cu ștergerea suprafețelor și păstrarea sediului igienizat. Vopsirea electrostatică este un supliment pentru curățarea dumneavoastră, deși este un mijloc de curățare mult mai puternic și mai eficient.

Articole recomandate:
Industria jocurilor video, într-o continuă expansiune

Pe lângă dulapuri, rafturi, birouri sau dulăpioare, vopsirea electrostatică de la https://www.electrostatica.ro/ poate fi folosită și pentru calorifere. Dacă aveți în birouri calorifere mari, și acestea vor avea nevoie de o igienizare completă. Folosind vopsirea electrostatică, noul strat aplicat va fi neted și proaspăt, iar la final caloriferul va fi nou-nouț.

Vopsirea electrostatică creează foarte puțină suprastropire, astfel încât există puține deșeuri și nicio mizerie. Putem potrivi culorile pereților dvs. sau putem potrivi orice altă culoare în care doriți să le schimbați. Vopsirea electrostatică este una dintre cele mai rentabile moduri de a vopsi capacele radiatoarelor.

Devine o metodă obligatorie în toate domeniile de afaceri pentru a ucide germenii care cauzează boli. Cu atât mai mult în ultimele luni, când planeta a devenit obsedată de spălatul mâinilor și igienă. Prin vopsirea electrostatică se realizează o reîmprospătare și o igienizare a suprafețelor birourilor metalice, a rafturilor, astfel încât, atunci când angajații vor reveni fizic la birou, totul să jur să fie curat. Un mediu sănătos oferă siguranță fiecărui angajat. Pentru că, nu-i așa, datorită lor compania crește și progresează.

 

Pulverizare minimă într-o varietate de culori

Deoarece vopsirea electrostatică asigură o rată de transfer de 98% a produselor de vopsea pe suprafețele metalice, provoacă o pulverizare limitată. Această eficiență înseamnă că există mai puțini compuși organici volatili eliberați în aer. Deoarece emisiile mai scăzute de particule se traduc într-o poluare redusă a aerului, vopsirea electrostatică oferă o alternativă excelentă pentru proiectele de vopsire ecologice.

Pe lângă faptul că sunt ecologice și respectă reglementările de protecție a mediului și a sănătății angajaților, acoperirile electrostatice acrilice moderne oferă finisaje atractive și durabile pentru diferite aplicații.

În plus, vopselele electrostatice vin într-o gamă largă de culori, inclusiv culori personalizate de vopsea electrostatică pe care le puteți potrivi cu suprafețele pieselor dvs. Folosind vopsirea electrostatică,  care oferă de fiecare dată un finisaj neted, fără dungi, obiectele vor arăta din nou ca noi!

 

Eficiența costurilor

Deoarece vopsirea electrostatică are un efect de acoperire, previne eficient coroziunea să afecteze componentele metalice, prelungind durata de viață a acestora. Drept urmare, această metodă de aplicare a vopselei poate genera economii considerabile pe termen lung. De asemenea, aplicarea produselor de acoperire cu echipamente de vopsire electrostatică necesită mai puțină muncă și material.

În cele din urmă, vopseaua electrostatică vă poate reduce cheltuielile în multe moduri subtile. În primul rând, va îmbunătăți longevitatea componentei dvs. prin prevenirea coroziunii sau a altor pericole în mod eficient, economisind bani pentru reparații.

Vopsirea electrostatică efectuată de profesioniștii noștri experimentați va avea ca rezultat un finisaj impecabil pe orice componentă metalică. Vă rugăm să ne contactați astăzi pentru mai multe informații despre procesul de vopsire electrostatică și beneficiile acestuia pentru instalațiile comerciale și industriale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here