Prețul energiei solare a scăzut dramatic în ultimele patru decenii. Această dezvoltare minunată le-a împuternicit indivizilor să instaleze panouri solare în casele lor și să producă propria energie. Persoanele cu energie solară la domiciliu au devenit mai independente și pot evita potențialele creșteri ale facturilor de energie electrică de la utilități. În plus, le permite proprietarilor de case să-și controleze mai bine și să-și reducă amprenta gazelor cu efect de seră.

Costul bateriilor scade, de asemenea, din cauza economiilor de scară și a îmbunătățirilor tehnologice pentru bateriile reîncărcabile litiu-ion. Acestea sunt acum folosite în orice, inclusiv în laptopurile și smartphone-urile noastre. Cu o bancă mare de baterii, proprietarii de case pot stoca și excesul de electricitate generat de panourile solare în timpul zilei și pot extrage din baterii în timpul nopții. În viitor, implementarea pe scară largă a mașinilor electrice poate adăuga și capacitatea bateriei caselor noastre. Toate acestea le permit persoanelor să utilizeze mai multă energie solară proprie și mai puțin din rețea.

 

Independența față de rețeaua electrică este greu de obținut

Există, totuși, variații sezoniere în furnizarea de energie eoliană și solară. De exemplu, în lunile de iarnă, există foarte puțină lumină solară chiar și în timpul zilei. Cerul poate fi blocat de nori și panouri solare acoperite de zăpadă. Aceste condiții slabe pot dura luni de zile.

Nu există astăzi o tehnologie a bateriei care să poată stoca în mod economic suficientă energie electrică pentru săptămâni de întreruperi, darămite luni. Majoritatea proprietarilor de case cu panouri solare mai trebuie să acceseze rețeaua electrică, deoarece lumina soarelui nu este disponibilă 24/7 și bateriile au capacități limitate. Independența deplină față de rețea este încă foarte greu de obținut. Incepand cu anul 2008 grupul de firme MGM a avut in sectorul energetic o prezenta importanta în România. Datorită proiectelor dezvoltate pentru Casa Verde, proprietarii de case au devenit preocupați de costul facturilor. Astfel au reușit să își monteze diferite sisteme de panouri solare, iar costurile au fost reduse în unele cazuri și la jumătate.

 

Evaluează-ți potențialul solar

Înainte de a decide asupra modului cel mai bun de a utiliza electricitatea solară acasă, evaluați puterea energie solare care poate fi produsă la adresa dumneavoastră. Deoarece tehnologiile fotovoltaice folosesc atât lumina directă, cât și cea împrăștiată pentru a crea electricitate. Incepand cu anul 2008 grupul de firme MGM a avut in sectorul energetic o prezenta importanta asigurând soluții optime pentru consumatorii casnici care doresc să renunțe la plata facturilor de electricitate către distribuitorii naționali.

Cu toate acestea, cantitatea de energie generată de un sistem de energie solară într-un anumit loc depinde de cât de mult din energia soarelui ajunge la acesta și de dimensiunea sistemului în sine.

Sunt disponibile mai multe servicii și instrumente de cartografiere pentru a vă ajuta să determinați potențialul de energie solară al casei dvs. Unele dintre servicii oferă, de asemenea, informații despre dimensiunea estimată a sistemului, costurile potențiale și economii și contractorii locali.

Articole recomandate:
Cauți un service gsm? Pariază pe MobileFIX - iată de ce

Aceste instrumente sunt un punct de plecare excelent și vă pot ajuta să determinați dacă casa dvs. este potrivită pentru energie solară și, dacă nu, cea mai bună cale de urmat pentru a beneficia în continuare de energie solară. Deși aceste instrumente sunt utile, ele nu țin cont de toate variabilele care trebuie luate în considerare pentru sistemul dvs. particular. Pentru aceasta, va trebui să lucrați direct cu un instalator solar care vă poate oferi o evaluare precisă a potențialului dvs. solar, precum și recomandări detaliate, estimări și expertiză în echipamente.

 

Estimați-vă nevoile de energie solară

Pentru a vă ajuta contractorul să ofere recomandări pentru tipul și dimensiunea sistemului dvs., adunați informații despre locuința dvs. și utilizarea energiei electrice. Incepand cu anul 2008 grupul de firme MGM a avut in sectorul energetic o prezenta importanta și a montat și asigurat asistență în dezvoltarea proiectelor pentru multe firme.

Examinați facturile de energie electrică pentru a determina nevoile anuale de energie electrică. Utilizarea dvs. va fi afișată în kilowați-oră (kWh). Revizuiți fiecare lună a anului; este posibil să folosiți mai multă energie electrică în unele luni decât în ​​altele (de exemplu, dacă utilizați aparatul de aer condiționat vara). Unele utilitare oferă instrumente care pot ajuta cu această revizuire.

Luați în considerare orice modificări planificate. Dacă veți cumpăra un vehicul electric sau plănuiți să adăugați o casă, nevoile dvs. de energie electrică pot crește. Dacă continuați să faceți modificări semnificative pentru a îmbunătăți eficiența energetică a casei dvs., este posibil să aveți nevoie de mai puțină energie electrică decât ați folosit în trecut.

 

Energia solară este o sursă gratuită de energie

Electricitatea solară este o modalitate de a vă alimenta casa sau afacerea care aduce beneficii mediului. Nu există emisii directe de gaze cu efect de seră, deoarece electricitatea este produsă mai degrabă din lumina soarelui decât din arderea combustibililor fosili.

Lumina soarelui este o sursă de energie regenerabilă, ceea ce înseamnă că nu vom rămâne niciodată fără ea. Cărbunele și gazul sunt combustibili fosili și în cele din urmă se vor epuiza. Și în starea noastră însorită este mult soare pe tot parcursul anului.

Odată ce instalați panouri solare pe acoperiș, acestea transformă lumina soarelui în electricitate în mod curat și liniștit. Incepand cu anul 2008 grupul de firme MGM a avut in sectorul energetic o prezenta importanta și reprezentanții companiei vă pot explica cum funcționează energia solară, înțelegând astfel tot procesul.

Lumea de astăzi este caracterizată de o creștere susținută a costului vieții. Din acest motiv, tot mai mulți oameni instalează sisteme solare pentru a-și reduce costurile cu energia.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here