Tehnologia  a evoluat extrem de mult în ultimii ani, în special în materie de telefoane mobile inteligente care sunt și cele mai utilizate device-uri în viață de zi cu zi. Smartphone-urile ridică în mod continuu ștacheta în ceea ce privește performanța și prețul, iar acest lucru se întâmplă an de an pe măsură ce noi modele și tehnologii apar pe piață.

 

Principala problemă a tuturor celor care sunt în căutarea unui smartphone, este de cele mai multe ori prețul. Un astfel de device nou și foarte performant, costă multe mii de lei, și nu toată lumea își permite o astfel de achiziție. În acest caz, cumpărarea unui smartphone second hand este singura modalitate de a intra în posesia unui device performant și la un preț accesibil.

 

Când sunteți în căutarea unui telefon second-hand cu siguranță aveți de unde alege. Există o mulțime de site-uri unde puteți găsi anunțuri pentru smartphone-uri de vânzare, anunțuri care sunt postate fie de oamenii care își vând propriul bun, fie de diferite firme care se ocupă de comercializarea unor astfel de dispozitive la mâna a doua.

 

În mod cert, este mai sigur și mai avantajos pentru dumneavoastră să cumpărați de la o firmă certificată în acest domeniu, datorită faptului că știți că veți achiziționă un device verificat înainte de a fi pus spre vânzare, dar și de garanție.

 

Prețul de achiziție al unui telefon la mâna a doua, este de departe cel mai mare și important avantaj. Trecerea timpului și urmele de uzura care în unele cazuri sunt aproape inexistente vă ajuta pe dumneavoastră să intrați în posesia unui dispozitiv curat, performant și la un preț mult mai avantajos în comparație cu același dispozitiv nou nouț disponibil în magazinele de specialitate.

 

Un alt avantaj extrem de important al ideii de a cumpăra telefoane mobile inteligente second hand, se referă la reciclare. Trăim într-o eră în care totul este despre consumerism, fiind de cele mai multe ori atrași să cumpărăm tot ce este mai nou pe piață, chiar dacă bunurile noastre se află încă în condiții foarte bune de utilizare. Mulți oameni care deși au în buzunar un smartphone foarte performant dar care este din generația trecută și care încă se comportă impecabil, din motive mai mult sau mai puțin raționale, aleg să îl achiziționeze pe cel nou. În momentul în care consumul crește din ce în ce mai mult, atunci și poluarea va crește iar resursele scad, lucru care pe termen lung este extrem de periculos.

 

Prin achiziționarea unui smartphone second hand care deja a fost produs și care deja și-a pus amprenta asupra mediului înconjurător, nu facem altceva decât să avem un telefon nou în minus care va face același lucru. Cumpărarea de dispozitive second hand este benefică pentru mediu, deoarece ajută la reducerea deșeurilor electronice. Electronicele de larg consum produc o mulțime de resturi.

Articole recomandate:
Be smart! Roagă-l pe Moșu' să-ți pună sub brad un abonament la cursuri de engleză în București

 

Achiziționând un smartphone utilizat, este posibil că acesta să aibă unele urme de uzură, fiind practic imposibil să fie complet impecabil precum este unul nou nouț și scos din cutie. Astfel, probabil că nu vă va părea atât de rău în cazul în care îl veți zgăria puțin, nefiind nou și neachitand o sumă exagerat de mare pe acesta. Totuși, nou sau second, un smartphone trebuie protejat ca la carte cu o husă de protecție de cea mai bună calitate, datorită faptului că nu este vorba despre o investiție care se poate realiza lună de lună.

 

În cazul în care vă numărați printre aceia care sunt în căutarea unui smartphone utilizat și doriți să aveți garanția faptului că veți investi o sumă de bani destul de mare dar într-un mod inteligent, atunci sunteți invitați să accesați link-ul https://www.totalconvert.ro/.

 

Cei de la Totalconvert.ro pun la dispoziția clienților o gamă extrem de variată de smartphone-uri atât de buget cât și de top, oferind garanție dar și drept de retur în termen de 20 de zile, inclusiv transport gratuit dacă valoarea comenzii este de peste 500 de lei, caz în care cel mai probabil veți beneficia de acest serviciu.

 

Echipa Totalconvert.ro are o experiență în acest domeniu de peste 5 ani, oferind clienților doar produse verificate, astfel încât să nu existe riscul de a livra device-uri cu defecte. De la începutul business-ului și până în prezent, au fost vândute peste 40.000 de produse atât prin intermediul site-ului cât și prin intermediul a două locații fizice.

 

Pe lângă faptul că puteți găsi o gamă extrem de variată de smartphone-uri second hand, cei de la Totalconvert.ro vă pun la dispoziție o gamă mult mai variată de electronice în general, principalele categorii de produse fiind împărțite astfel:

 • Telefoane
 • Tablete
 • Laptopuri
 • Ceasuri
 • Smartwatch
 • Audio
 • Tv
 • Foto
 • Console
 • Jocuri
 • Accesorii
 • Diverse

 

Toate aceastea sunt disponibile la un raport calitate/preț extrem de avantajos, prețul în primul rand fiind corect în raport cu piața și starea produselor.

 

De asemenea, este de menționat și faptul că, dacă vă aflați de cealaltă parte a taberei și vă doriți să vindeți produse precum cele menționate anterior și pe care nu le mai utilizați, echipa Totalconvert.ro vă oferă această posibilitate.

 

Acestea fiind spuse, sunteți invitați să accesați Totalconvert.ro, aici fiindu-vă puse la dispoziție toate detaliile de care aveți nevoie, totul la numai un simplu click distanță. În plus, în cazul în care aveți orice întrebare sau nelămurire, nu ezitați să luați legătură cu echipa prin intermediul datelor de contact afișate pe site și cu siguranță veți primi un răspuns cât se poate de promt.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here