In era internetului, este necesar sa ai un site web daca vrei ca marca sau compania ta sa fie recunoscuta si sa aduca beneficii financiare. Prin urmare, de multi ani, exista agentii care creeaza site-uri web moderne pentru clienti, care sunt o vitrina pentru companie.

Cum are loc crearea unui website?

Dezvoltarea site-ului web este un proces in mai multe etape care incepe cu ideea clientului si sugestiile echipei de specialisti despre cum ar trebui sa arate site-ul in final. Crearea unui site web perfect este influentata de multi factori precum aspectul acestuia, modul si viteza de functionare, usurinta de a naviga pe site (UX) si plasarea de continut adecvat si de calitate, care va interesa vizitatorul si ii va raspunde la intrebarile pe care le are si datorita carora se afla pe acel site.

Se incepe designul site-ului prin crearea unei machete/schite, acesta continand tot ceea ce ar trebui sa se gaseasca pe site si unde ar trebui plasat (logo, slogan, meniu, grafica etc.). Dupa ce clientul accepta schita, se trece la realizarea unui design grafic (selectarea culorilor, graficelor sau fonturilor adecvate), deoarece totul afecteaza perceptia site-ului de catre vizitator.

Site-ul trebuie sa faca referire grafic si color la subiectul activitatii, dar in acelasi timp sa atraga atentia vizitatorului si sa interactioneze cu acesta. Toate site-urile web trebuie sa fie sunt ajustate la regulile RWD (Responsive Web Design) predominante, adica sunt afisate corect pe toate dispozitivele (desktop, tableta si smartphone).

De ce este atat de importanta construirea de site-uri web receptive?

In iunie 2012, Google a recomandat cu tarie crearea de site-uri web folosind Design Web responsiv pe blogul sau oficial pentru webmasteri. Acesta a sugerat ca paginile receptive se pot astepta la o pozitionare mai buna.

Articole recomandate:
Apeleaza la specialisti cu experienta daca vrei sa ai propriul magazin online de succes

Un site web responsive raspunde fenomenului de crestere dinamica a numarului de dispozitive mobile in randul utilizatorilor de internet – site-ul astfel construit este pregatit pentru noi dispozitive si rezolutii care vor aparea in viitor.

Responsive Web Design iti permite sa reduci costurile – construirea unei pagini in RWD este cu siguranta mai ieftina si mai rapida decat pregatirea mai multor versiuni ale site-ului web pentru dispozitive individuale. In plus, un site web responsive este in mod clar mai ieftin de intretinut – se introduc modificari doar pe un site web, nu pe mai multe versiuni diferite.

Cand stii ca ar trebui sa accepti oferta unei agentii pentru a crea un site web?

Alegand oferta agentiei Sic Media, vei primi un design de site web unic, profesional, care va satisface asteptarile tale si ale vizitatorilor tai. Un site web complet cu un design intuitiv, timp de incarcare rapid, adaptat tendintelor actuale. Site-ul tau va fi vizibil in motoarele de cautare, ceea ce iti va permite sa obtii mai multi vizitatori. Contacteaza acum echipa de specialisti ai agentiei daca vrei sa ai propriul tau site web, iar o echipa cu o vasta experienta si competente solide in crearea de site-uri web, va crea un proiect unic si apoi va trece la implementarea lui.

Datorita celei mai noi solutii tehnologice, site-urile realizate de profesionisti sunt pe deplin responsive, concepute pentru nevoile clientului si realizate in conformitate cu arta SEO. Acest lucru iti economiseste timp si bani pentru implementarea recomandarilor de optimizare mai tarziu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here