Chiar dacă nu toți suntem fani gadgeturi, fiecare dintre noi găsește câte unul care să i se potrivească și să-l ajute în viața de zi cu zi. Astfel că apariția unui nou gadget, fără să ne dăm seama, ne face viața mai ușoară și mai distractivă. În plus, acestea sunt idei cool de cadouri pentru familie și prieteni. Există gadgeturi ce te ajută să asculți muzică oriunde, căști supersofisticate fără fir sau tablete pe care poți exersa webdesignul. Dar există și gadgeturi ce te ajută să te relaxezi oriunde ai fi, cum ar fi acest dispozitiv, fie că ești acasă, în vacanță sau la serviciu. Am pregătit pentru tine, în continuare, o listă cu cele mai noi gadgeturi de care cu siguranță te vei îndrăgosti.

  1. Led luminos pentru ședințele video de pe Zoom

Pentru o întâlnire de serviciu sau de afaceri, pe Zoom, nu trebuie să depui eforturi extraordinare, deoarece nu trebuie să te deplasezi fizic undeva. Prin urmare, de ce să nu-ți îmbunătățești videocall-ul cu câteva mici trucuri. Poți folosi o lampă led ultrasensibilă la toate nuanțele de ten și la toate cerințele tale. Aplic-o lângă camera video sau deasupra monitorului pentru a-ți scoate în evidență în mod natural tenul și pentru a-ți oferi un look radiant. Astfel, nu mai este nevoie să te pregătești dimineața înainte de meeting și îi vei face geloși pe colegii tăi, care nu știu de unde ai așa strălucire.

  1. Căști wireless

Căștile wireless au căpătat o popularitate foarte mare de-a lungul anului 2021 și continuă să crească și în 2022. Există astfel de căști pentru toate buzunarele. Multe dintre brandurile cunoscute lansează modele de căști tot mai interesante și futuriste. De asemenea, au și caracteristici interesante, cum ar fi: niveluri variabile de anulare a zgomotului, rezistența la apă și stropire și comenzi personalizate prin gesturi pe căștile în sine.

  1. Smartwatch

Smartwatch-urile sunt la modă în 2022 și sunt gadgeturi ce se întâlnesc pe încheieturile a tot mai multor oameni. Piața oferă variante pentru un buget mai mic, dar și pentru unul mai mare. Sunt dispozitive ce îți ușurează viața, deoarece într-o anumită formă îți poți monitoriza starea de sănătate. Îți poate urmări activitatea fizică (bătăi ale inimii, nivelul de stres, greutate, număr de pași, etc), au chiar programe de exerciții fizice la birou. Te atenționează când să faci mișcare pentru că ai stat prea mult pe scaun și multe alte caracteristici distractive și utile. Poate monitoriza ciclul de somn, iar pentru femei – menstruația.

  1. Ceas de noptieră
Articole recomandate:
Centrala electrică a viitorului este în casa ta!

Și nu e vorba de orice ceas de noptieră. Este vorba de un ceas de noapte care mărește ecranul smartwatch-ului asociat prin bluetooth cu el. Practic, se transformă eficient într-un ceas de alarmă pentru noptieră. Este un dispozitiv ce vine cu o caracteristică de încărcare a smartwatch-ului, iar atingerea suprafeței globului va trezi ecranul ceasului, astfel încât să poți vedea ora la un font mult mai mare. În plus, amplifică sunetul pentru ca acesta să devină o alarmă de trezire eficientă.

  1. Drona

Vrei să fii pilot de dronă? Varietatea acestor produse este foarte mare și ai de unde să alegi. De exemplu, sunt drone care transmit vederea de la camera sa direct către o cască de tip virtual reality. Vezi ce vede drona. Este o versiune de dronă ușor de utilizat. Astfel de dronă se poate mișca cu o viteză maximă de 140 km/h și poate atinge 0-95 km/h în doar două secunde. Are o rază de acțiune maximă de 10 km, dar vei avea nevoie de un observator care să țină cont de oamenii sau obstacolele de dedesubt în timp ce zburați. Drona consumă multă energie, așa că vei avea la dispoziție maximum 25 de minute dintr-un zbor, dar va fi o călătorie nemaipomenită. De asemenea, trebuie să ai în vedere regulamentul legal de utilizare a dronelor.

Sursa foto: pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here