Indiferent de domeniul de activitate al afacerii tale, vei avea doar de câștigat dacă investești în promovarea video a acesteia. Chiar dacă business-ul tău ține de arhitectură, avocatură, dacă ai un cabinet stomatologic ori dacă activezi în HoReCa, o strategie care să includă conținut video este esențială.

Explicația este relativ simplă. Pe de o parte, clipurile au capacitatea de a transmite maximum de informație de la brand către public. Pe de altă parte, tipul de conținut preferat de publicul de pretutindeni este cel video. Gândește-te doar la faptul că o treime din activitatea desfășurată în mediul online este reprezentată de vizualizarea clipurilor.

Totuși, lucrurile nu sunt atât de simple sau, după cum bine spune o vorbă românească, de la vorbe la fapte este cale lungă. Nu este suficient doar să creezi conținut pentru audiența la care îți dorești să ajungi. Este important ca acesta să fie potrivit atât pentru publicul țintă, cât și pentru obiectivele pe care ți le-ai setat. De aceea, cea mai bună soluție este reprezentată de colaborarea cu o agentie video marketing, care știe cum să procedeze pentru a livra rezultatele dorite.

În cazul în care ai nevoie de mai multe motive pentru a te convinge că aceasta este cea mai bună alegere pentru business-ul tău, iată doar câteva argumente care demonstrează că orice afacere de succes investește într-o agenție de video marketing!

 

Vei câștiga mai mulți clienți

Faptul că afacerile care folosesc conținut video în cadrul strategiei de promovare se bucură de o rată de succes ridicată nu este un secret pentru nimeni. Mai exact, venitul acestora crește cu aproximativ 49% anual.

Însă calitatea este factorul care determină rata de succes a unei campanii de promovare. Din acest motiv, business-urile care vor să observe schimbarea promisă de o astfel de strategie colaborează cu o agenție de video marketing, care creează clipuri de calitate, menite să respecte valorile brandului și să ajungă la publicul țintă.

Articole recomandate:
Centrala electrică a viitorului este în casa ta!

Vei crește în poziții pe Google

În momentul de față, orice business are o platformă online, în cadrul căreia își prezintă produsele și serviciile. Cu toate acestea, pe Internet, competiția poate fi chiar mai acerbă decât în viața reală, motiv pentru care este important să te faci remarcat. Una dintre strategiile la care poți apela este introducerea de conținut video pe pagina afacerii tale, aspect care îi va crește de 53 de ori șansele să apară pe prima pagină de căutări în Google.

De asemenea, dacă ai șansa, este recomandat să colaborezi cu o agenție de video marketing care înțelege cum funcționează SEO și știe să folosească algoritmul Google în favoarea sa. O astfel de agenție este VideoManiaX, o echipă formată nu doar din profesioniști în crearea și promovarea de conținut video, ci și din experți SEO, care îți vor ajuta afacerea să apară printre primele rezultate în Google.

Unul dintre aspectele de care această agenție video marketing este conștientă se referă la faptul că atât YouTube, cât și Google, compania care deține această platformă, favorizează clipurile care sunt vizionate de mai multe ori și care primesc distribuiri, aprecieri și comentarii. Astfel, agenția se va concentra asupra acestui detaliu, ceea ce se va reflecta în succesul firmei tale.

 

Articol realizat de www.iagency.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here