Secolul XX primise deja denumirea de „secol al vitezei“ însă, după anul 2000, lucrurile s-au accelerat și mai mult. Totul se desfășoară într-un ritm rapid, iar timpul a devenit una dintre cele mai importante resurse pe care le avem la dispoziție.

În aceste condiții, puțini sunt cei care își mai permit luxul de a se bucura în tihnă de o masă servită alături de cei dragi, care să dureze una sau chiar două ore. Mai ales în zilele din timpul săptămânii de lucru, de luni până vineri, cei mai mulți locuitori ai marilor orașe și nu numai preferă produsele de tip fast food.

Prin urmare, afacerile din acest domeniu au toate șansele să prospere, pe termen scurt, dar și mediu și lung. Ele vor merge cu atât mai bine cu cât patronii și administratorii vor investi în echipamente HoReCa de calitate, capabile să reducă timpul preparării alimentelor. Într-adevăr, unul dintre secretele succesului în fast food constă nu numai în servirea unor preparate care pot fi consumate rapid, ci și în pregătirea rapidă a acestora!

Echipamente HoReCa de ultimă generație pentru fast food

Proiectul Fresco Expert, cu o experiență de trei decenii pe piața românească, oferă unele dintre cele mai utile și mai apreciate echipamente HoReCa pentru prepararea alimentelor de tip fast food. Ele provin exclusiv de la branduri prestigioase, care se bucură de apreciere pe plan internațional, precum Electrolux Professional, Virtus Group GmbH, Alto Shaam, Dore-Grill sau Rotisol.

O primă categorie de produse este reprezentată de unele dintre cele mai performante aparate pentru kebab și shaorma disponibile în acest moment pe piața, pe plan mondial. Cu alimentare electrică sau pe gaz, sunt dotate cu două sau mai multe zone de încălzire și au o capacitate de până la 30 sau chiar 70 de kilograme. În plus, sunt dotate cu sistem de acționare a țepușei fie în partea superioară, fie în cea inferioară. Prețurile acestor echipamente HoReCa, produse de compania germană Virtus Group GmbH, pornesc de la 3 545 de lei și ajung la 5 220 de lei. Investiția poate fi recuperată rapid, datorită consumului optim de energie, dar mai ales calității mâncărurilor preparate.

Articole recomandate:
5 probleme frecvente ale telefonului mobil și cum le poți rezolva rapid

Alte echipamente HoReCa esențiale pentru producerea alimentelor de tip fast food sunt rotisoarele profesionale. În magazinul online Fresco.ro puteți găsi modele variate, de diferite dimensiuni și capacități. Ele se remarcă prin calitate, o durată de viață îndelungată și o productivitate imposibil de egalat. Dacă sunteți interesat, puteți alege modele dotate cu 1 până la 6 țepușe și cu capacitatea de a pregăti 3 până la 30 de pui în același timp.

Friteuzele profesionale contribuie de asemenea în mod decisiv la rapiditatea preparării diferitelor mâncăruri. Ele permit prăjirea rapidă și uniformă a alimentelor într-o baie de ulei. Structura din inox garantează nu numai o durată îndelungată de viață, ci și curățarea ușoară. Sunt disponibile friteuze cu alimentare electrică sau pe gaz, cu una sau două cuve, cu suport închis sau de banc.

Folosind echipamente HoReCa performante, veți obține reducerea considerabilă a timpului necesar pentru prepararea alimentelor fast food. Astfel, atât dumneavoastră, cât și clienții veți economisi cea mai importantă resursă: timpul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here