Există nenumărate motive pentru care un adult sau un copil alege să urmeze cursuri de engleză. Unele persoane mature, de exemplu, fie nu au studiat deloc la școală limba engleză, fie nu i-au acordat atenția cuvenită, iar acum vor să repare acest lucru.

În ceea ce îi privește pe copii, uneori se întâmplă ca numărul orelor făcute la școală să nu fie suficient ori ca metodele ori manualele folosite să se dovedească dezamăgitoare. Apoi, indiferent de vârstă, aprofundarea celei mai importante limbi de circulație pe plan internațional reprezintă o investiție în viitorul propriu.

Iată, de exemplu, multiplele avantaje aduse de participarea la cursuri engleza a unor adolescenți cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani!

Cursuri engleză adolescenți

Centrul de limba engleză Flying Colours a conceput acest program astfel încât să permită obținerea celor mai bune rezultate la examenele Cambridge FCE / CAE, IELTS, precum și la examenul de bacalaureat. Se pornește de la înțelegerea faptului că engleza este un instrument care le deschide adolescenților calea spre lume, îi ajută să socializeze și să fie încrezători în propriile forțe, oriunde s-ar afla.

Cursurile sunt concepute pentru două grupe de vârstă, corespunzătoare claselor a 9-a și a 10-a, respectiv a 11-a și a 12-a. În ambele cazuri, le permit adolescenților să obțină certificatul Cambridge, să echivaleze proba de limba engleză de la Bacalaureat și, ulterior, să studieze la o universitate din străinătate.

Beneficiile de natură personală se dovedesc, la rândul lor, cât se poate de importante. Tinerii vor reuși să își facă cu ușurință prieteni noi în orice țară și pe orice continent și nu se vor simți excluși atunci când în jurul lor se va vorbi o altă limbă. Engleza nu va fi percepută ca o barieră în calea obținerii celui mai potrivit job în viitor ci, dimpotrivă, mai degrabă ca o adevărată rampă de lansare spre o carieră de succes.

Articole recomandate:
Fă-ți cadou de Crăciun o bandă de alergat! De ce e cea mai chibzuită investiție?

În cadrul acestor cursuri engleză pentru adolescenți, evaluarea și feed-back-ul către părinți, cu referire la activitatea academică a copilului, sunt continue. În plus, la finalul fiecărui semestru, părinții au o întâlnire individuală cu profesorul, în cadrul căreia pot fi dezbătute pe larg aspecte referitoare la educație și progresele în învățare.

Club de conversație cu moderator nativ de limba engleză

Pe lângă cursuri engleză, Centrul Flying Colours pune la dispoziția adolescenților cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani și un nou instrument de învățare: un club de conversație al cărui moderator este un vorbitor nativ de limba engleză.

Întâlnirile se desfășoară online, de două ori pe lună, în ziua de joi, începând cu ora 19:00. Activitatea este împărțită în 10 sesiuni cu durata de două ore fiecare. Astfel, se ajunge la 20 de ore de conversație, cu o durată totală de 5 luni calendaristice.

Pe durata sesiunilor, conversația se desfășoară exclusiv în engleză. Pe lângă dobândirea unor noi abilități de comunicare și dezvoltarea celor vechi, adolescenții învață să argumenteze spontan și, totodată, au ocazia de a-și face noi prieteni.

Astfel, participarea la cursuri de engleză oferă o multitudine de câștiguri, atât personale, cât și profesionale. Profită de această șansă și nu vei regreta niciodată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here