În timpul primei luni de desfășurare, tabăra internațională de vară Easy Breezy de la Novakid a înregistrat circa 6.000 de tineri cursanți de engleză care s-au alăturat programului online captivant.

Cea de-a doua ediție a taberei internaționale de vară Easy Breezy organizate de Novakid a reunit deja peste 6.000 de copii cu vârsta cuprinsă între 4-15 ani, din toată lumea. Tinerii studenți participă la programul online în decursul a 3 luni, timp care include peste 70 de activități educaționale, menite să introducă îmbogățirea cunoștințelor în divertismentul din timpul vacanțelor de vară.

Programul Easy Breezy respectă Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL) și le permite copiilor să cunoască programarea, să învețe cum se pregătește un mic-dejun delicios, chiar să descopere canioanele sau alte locuri uimitoare din lume, iar aceste activități se întâmplă în timp ce se învață și se exersează limba engleză cu colegii, prin conversații. Acest cadru prietenos pentru copii va ajuta la dezvoltarea comunicării interculturale și va putea forma noi prietenii.

Din programul lunii: excursii virtuale, provocări și lecții de canto

În fiecare lună, Novakid lansează noi activități în cadrul Taberei de vară Easy Breezy.

În iulie, studenții se vor bucura de o nouă excursie captivantă transmisă în direct de la Marea Moartă, care este cel mai jos punct înregistrat de pe Pământ. Elevii vor afla de unde-i provine numele, de ce unii îl numesc „locul perfect pentru cei care nu știu să înoate” și de ce navele nu pot naviga acolo. În drum spre Marea Moartă, studenții vor vizita, de asemenea, canioanele și unul dintre cele mai mici deșerturi din lume, unde vor putea face cunoștință cu “locuitorii” – frumoasele cămile.

Articole recomandate:
IT-Sh.ro iti ofera posibilitatea de a plati in rate si de a inchiria echipamente pentru sediul firmei

Spectacolele muzicale sunt și ele nelipsite

Tinerii cursanți se vor alătura săptămânal la sesiunile live găzduite de streamerii JP și Roxy, unde fiecare dintre studenți și gazde se vor provoca reciproc în jocuri distractive, vor învăța cuvinte și expresii noi în engleză și, bineînțeles, se vor distra de minune!

Dayna, unul dintre profesorii prezenți, va găzdui activități de canto pentru copii, în luna iulie. Cântatul s-a dovedit a fi unul dintre cele mai eficiente moduri de a alătura cuvinte noi vocabularului într-o limbă străină. Datorită mediului relaxant care îmbunătățește rezultatele studiului și performanța generală a limbii, în timpul orelor de canto, copiii vor învăța melodii noi și își vor extinde vocabularul în limba engleză!

Toate atelierele și sesiunile din cadrul Taberei de vară Easy Breezy sunt formate cu activități în ritm propriu pentru consolidarea cunoștințelor și dezvoltarea autonomă de învățare a copiilor.

Tabăra de vară  pentru copii Easy Breezy Summer Camp, de la Novakid, va avea loc până pe 29 august 2022. Mai multe informații despre aceasta se regăsesc pe https://www.novakid.ro/camp

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here