Conform unor date oferite de Organizația Mondială a Sănătății în 2022, nu mai puțin de 60% dintre adulții din Europa sunt supraponderali. În România, situația este asemănătoare, mai precis 58% dintre persoanele cu vârsta de peste 18 ani au probleme cu greutatea.

Medicii explică faptul că numărul mare de kilograme în plus vine „la pachet” cu riscuri sporite de a dezvolta diferite boli cardiovasculare, diabet și alte probleme de sănătate. Prin urmare, este esențial să îți ții greutatea sub control.

În lupta cu kilogramele, multe persoane au obținut rezultatele dorite cu ajutorul unui model performant de banda de alergat. În funcție de viteza setată, un antrenament scurt, de numai 20 de minute, te poate ajuta să elimini între 220 și 300 de calorii.

În plus, acest echipament ideal pentru acasă îți îmbunătățește tonusul muscular, flexibilitatea și sănătatea cardiovasculară, Este ușor de folosit și permite monitorizarea permanentă a progresului realizat. Iată două dintre cele mai performante modele recomandate pentru utilizare la domiciliu!

Banda de alergat electrică SportmannAbarqs BZ-40

Acest echipament de înaltă calitate, destinat uzului casnic, este dotat cu un motor destul de puternic, de 2 cai putere, și cu un calculator avansat, cu funcționalitate multiplă. În memoria computerului sunt salvate 12 programe de pregătire prestabilite și un program manual, ceea ce permite personalizarea antrenamentului în funcție de nevoile și de preferințele fiecărui utilizator.

În timp ce folosești banda de alergat, poți să urmărești pe ecran toate informațiile necesare: distanța parcursă, viteza, timpul, ritmul cardiac sau caloriile arse. Pentru a te simți cât mai plăcut în timp ce alergi, ai la dispoziție o mufă pentru căști, dar și un suport practic, care poate susține o carte, o tabletă sau alte dispozitive electronice.

Articole recomandate:
Află când se fac plecari din Germania in Romania

Motorul de înaltă calitate generează un nivel redus al zgomotului, astfel încât nu vei deranja pe nimeni în timp ce te „lupți” să dai jos câteva kilograme. Suprafața utilă a benzii este de 110 x 40 de centimetri, iar greutatea maximă admisă, de până la 110 kilograme. Greutatea produsului este de 35 de kilograme.

Banda de alergat magnetică InsportlineSprynkl

Echipamentul este ideal pentru simularea mersului normal pe jos, dar și a mersului la deal, cu nivel de înclinare. Există 8 niveluri diferite de rezistență, datorită unei volante de 3 kilograme. Afișajul ecranului este ușor de citit și indică în fiecare moment numărul de calorii arse, ritmul cardiac, timpul trecut de la începerea antrenamentului, distanța parcursă și viteza atinsă. Datorită mecanismului manual, utilizatorul își alege de fiecare dată ritmul dorit.

Un alt avantaj important oferit de echipament constă în faptul că se pliază cu mare ușurință pentru a fi depozitat sub pat, în spatele unui dulap sau al oricărui alt obiect de mobilier. Datorită roților cu care este prevăzut, se poate transporta ușor în orice locație. Greutatea produsului este de numai 28 de kilograme, dar susține utilizatori cu greutatea de până la 100 de kilograme.

În magazinul online Sport-Mag.ro sunt disponibile zeci de modele de bandă de alergat, de uz casnic, comercial și profesional, electrice, magnetice și mecanice. Cele mai rezistente echipamente suportă chiar și utilizatori cu greutatea de până la 200 de kilograme și oferă numeroase facilități care fac antrenamentul plăcut și eficient!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here