Trăim într-o lume globală, a cărei principală caracteristică este reprezentată de formarea unor organizații internaționale pe diferite planuri: economic, politic, militar, cultural și așa mai departe. Cetățenii țărilor izolate, incapabile să fie admise în astfel de structuri, pierd numeroase oportunități.

Din fericire, România este membră a celor mai importante organizații internaționale din regiune, precum Uniunea Europeană sau Organizația Tratatului Atlanticului de Nord. Prin urmare, fiecare cetățean are posibilitatea de a studia, de a lucra sau de a locui în orice oraș dorește, în măsura în care este capabil.

Însă, pentru a avea acces la marile universități sau companii multinaționale, mai trebuie împlinită, la nivel individual, încă o condiție: o bună cunoaștere a principalei limbi de circulație internațională. Participarea la cursuri engleza online în paralel cu școala reprezintă cea mai bună metodă, iar Centrul de limba engleză Flying Colours are o oferta variată, pentru diferitele grupe de vârstă.

Cursuri engleză online pentru copii între 7 și 10 ani

Pregătirea concepută special pentru elevii din ciclul primar se desfășoară între 26 septembrie 2022 și 21 iunie 2023, cu respectarea sărbătorilor legale și a vacanțelor școlare. Ritmul este de două sesiuni pe săptămână, fiecare având durata de 90 de minute.

La finalizarea pregătirii, copiii vor fi capabili să promoveze examenele Cambridge YLE (Starters, Movers și Flyers), ceea ce le va permite echivalarea testului de limba engleză pentru admiterea în clasa a 5-a intensiv engleză.

Structura orelor se bazează pe suport de curs National Geographic, Cambridge sau Oxford. Activitățile și metodele utilizate permit dezvoltarea atât a celor 4 abilități necesare în învățarea limbii engleze (vorbire, ascultare, citire și scriere), cât și a vocabularului și a structurilor gramaticale specifice vârstei.

Articole recomandate:
Videochatul - domeniul în care se câștigă bine chiar și pe timp de pandemie!

Cursuri engleză online pentru copii între 11 și 14 ani

În cazul elevilor din ciclul gimnazial, frecvența este de o sesiune pe săptămână, cu durata de 120 de minute. Pregătirea se desfășoară, de asemenea, în intervalul cuprins între 26 septembrie 2022 și 21 iunie 2023.

În final, elevii vor putea să promoveze examenele Cambridge KET și PET, care echivalează testul de limba engleză ce trebuie promovat pentru admiterea la clasele a 9-a Bilingv engleză.

Accentul este pus în permanență pe conversație, 70% din timp fiind petrecut în discuții purtate online cu profesorul și cu colegii de grupă. Activitățile sunt astfel orientate încât să permită, în același timp, îmbunătățirea vocabularului și buna cunoaștere a structurilor gramaticale.

Cursuri engleză online pentru adolescenți

Elevii din ciclul liceal au în egală măsură nevoie de o cât mai bună cunoaștere a limbilor străine. În cazul lor, examenele Cambridge FCE și CAE echivalează proba de limba engleză de la Bacalaureat și asigură admiterea la o serie de universități prestigioase din Europa.

La fel că în cazul ciclului gimnazial, frecvența este de o sesiune pe săptămână, cu durata de 120 de minute, în intervalul 26 septembrie 2022 – 21 iunie 2023, cu respectarea vacanțelor școlare și a sărbătorilor legale. Profesorii au o experiență de peste 11 ani în predare și în pregătirea pentru examenele specifice.

Participarea la cursuri de engleză online este una dintre cele mai bune investiții în educația copilului tău, care ii va permite să profite la maximum de posibilitățile oferite de lumea actuală!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here