Confortul în timpul somnului este esențial pentru sănătatea fizică și mentală, iar acesta este determinat în mod direct de felul în care este amenajat dormitorul. Dacă pereții sunt în culori care creează o stare de agitație, piesele de mobilier nu se armonizează corespunzător și spațiul este foarte aglomerat, atunci riscul de a simți un disconfort major în acea încăpere este foarte ridicat.

 

Pentru a rezolva una dintre sarcinile de bază în amenajarea acestui colțișor al casei, dedicat odihnei și relaxării, este recomandată achiziționarea unui set mobila dormitor gata pregătit de specialiștii în design interior. Ai astfel siguranța că toate piesele se potrivesc perfect și creează un ansamblu estetic și funcțional ireproșabil.

 

Designul interior este întotdeauna corelat și cu stilul autohton

 

Există numeroase propuneri de sistematizare a acestui spațiu, toate ținând cont de structura apartamentelor autohtone, de preferințele și cerințele românilor. După cum poate ai observat, fiecare persoană, din orice colț al lumii, obișnuiește să-și amenajeze locuința conform specificului și tradițiilor țării sale. Nu vei găsi în Japonia același stil ca în Statele Unite ale Americii și nici în Maroc aceeași abordare ca în Norvegia, de exemplu. De aici și farmecul diversității, fiecare cultură având un stil aparte. Ținând cont de această varietate, designerii au creat piese de mobilier potrivite specificului fiecărei țări.

 

În România, majoritatea apartamentelor au o suprafață locuibilă destul de redusă ceea ce impune o organizare inteligentă pentru a nu supraîncărca acest perimetru cu obiecte inutile sau voluminoase. Un set de mobilă pentru dormitor propune diverse variante de amenajare, pentru a putea obține în final o cameră care să îți inducă o stare de bine. De la gama bogată de culori și dimensiuni până la stiluri și decorațiuni, seturile oferă posibilitatea de a-ți alege mobila perfectă pentru casa ta.

Articole recomandate:
Cum să identifici cele mai bune oferte de angajări în videochat în București?

Alege ca un inginer! Măsoară corect și urmărește planul de construcție a casei

 

Pentru început, va trebui să îți notezi dimensiunile camerei, să ții cont de poziționarea ferestrelor, a aparatelor de aer condiționat și a caloriferelor, precum și de deschiderea ușilor. În funcție de aceste date, poți începe căutările tale! Va trebui să găsești ansamblul compatibil cu planul încăperii și să integrezi corespunzător fiecare piesă. Fii foarte atent la dimensiunile mobilierului! Nu achiziționa articole care îți ocupă întreg spațiul, fără a-ți mai permite lejeritatea mișcării. Ideea unui set de mobilă pentru dormitor este să îți aducă un plus de confort și să contribuie la realizarea unui ambient impecabil.

 

Pentru rezultate maxime, nu urmări doar aspectul estetic al mobilierului, ci și cât de practic este pentru tine. Analizează spațiile de depozitare, sertarele, rafturile și oglinzile. Un set de mobilă pentru dormitor standard este alcătuit, în general, din pat matrimonial, dulap, 2 noptiere și o comodă cu oglindă. Patul poate fi prevăzut cu sertar pentru depozitare și tăblie tapițată, îndeplinind astfel atât funcțiile practice, cât și cele estetice.

 

Investește inteligent în produse de calitate

 

Vrei o oază de liniște după zilele grele? Optează pentru un set mobilă dormitor în stil clasic, din pal, în culori deschise, care oferă luminozitate și spațialitate încăperii sau pentru seturi din MDF, din esență de fag, în nuanțe moderne, prelucrate pentru a asigura un confort de top. În funcție de modelul ales, poți avea incluse în ofertă salteaua pentru pat și o somieră. Pentru a lua cea mai bună decizie, consultă colecțiile de pe site-ul producătorilor și fă o investiție de care să te bucuri ani la rând.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here