În România, la fel ca în multe alte locuri din lume, lunile de vară vin cu temperaturi caniculare, care pot depăși chiar și valori de 40 de grade Celsius, mai ales la orele amiezii. Pe lângă avantajele evidente față de alte țări care nu se bucură de o astfel de climă, cum ar fi posibilitatea de a ne îmbrăca sumar și de a sta la plajă sau la piscină ore întregi, există și provocări. Una dintre ele este legată de menținerea unei hidratări corespunzătoare, cu cel puțin doi litri de apă îmbuteliată pe zi. Cu siguranță te-ai gândit măcar o dată, atunci când ți-a fost foarte sete: „Cum ar fi să apăs un buton și să savurez cel mai bun pahar de apă rece din viața mea?”. Acum, acest scenariu poate deveni realitate!

 

Compania H2On – care livrează, acasă și la birou, în toată țara, o apa imbuteliata 100% microbiologic pură și netratată – este de acum disponibilă și pe Tazz! Astfel, poți comanda, direct din oferta uneia dintre cele mai populare aplicații de livrări de la noi, bidoane cu apă de 19litri marca H2On, AQUAVIA (alcalină), dar și alte produse, precum: dozatoare (cu 3 bidoane incluse), cafea boabe (numeroase opțiuni de la LavAzza), ceai și capsule de cafea (diverse sortimente de la Julius Meinl), dar și accesorii pentru apă (pompe, pahare de carton, suport de pahare pentru dozator etc.).

 

În țara noastră, unde apa de la robinet nu este întotdeauna potabilă, având un aspect, un miros și un gust care cu greu pot fi descrise drept „apetisante”, accesul facil la o apă îmbuteliată de calitate este cu atât mai important, mai ales pe perioada sezonului cald. Apa îmbuteliată de la H2On, cu un pH de 7.8, este microbiologic pură și netratată prin clorinare, întrucât legea interzice acest tip de operațiune pentru apa de izvor. Calitățile sale au fost recunoscute inclusiv la nivel internațional, compania românească fiind recompensată cu premiul Superior Taste Award, acordat de prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles (Belgia), pentru a patra oară la rând: 2019, 2020, 2021 și 2022 – de această dată, cu mențiunea trei stele (punctaj maxim).

Articole recomandate:
Injectoare noi versus injectoare reparate sau second-hand

 

Pe de altă parte, apa AQUAVIA, cu un pH de 9.4, este îmbuteliată direct la sursă, la poalele Munților Apuseni, și are proprietăți antioxidante recunoscute de consumatorii săi.

Astfel, printr-o simplă apăsare de buton, la propriu și la figurat, vei avea acces la o apă îmbuteliată de calitate, care va ajunge în doar câteva minute la temperatura ideală de consum, odată ce bidoanele au fost montate pe dozator.

Deși poate părea greu de crezut, mulți români, mai ales cei din generația tânără, activă din punct de vedere profesional, pur și simplu „uită” să se hidrateze corespunzător, atât din cauza programului haotic de la muncă, dar și din cauza preferinței pentru alte băuturi (sucuri, bere etc.). Fie că faci parte sau nu din această categorie, acum este mult mai simplu să ai grijă de tine și cei dragi, oferindu-i corpului singurul lichid esențial, care îl ajută să-și desfășoare toate procesele la parametrii optimi. Apa de calitate de la H2On este la o interacțiune distanță – acum disponibilă și pe Tazz!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here