Toamna se numără bobocii, așa că e momentul ideal pentru a te înscrie la un mentorat în IT, gândit cu totul diferit față de clasicele cursuri de programare. Învață totul de la zero și pune baze solide unei cariere în programare, alături de o echipă de mentori cu experiență îndelungată în domeniu.

 

Mentoratul WellCode face diferența și se remarcă din toată gama de cursuri programare. Principalul atu al programului gândit de Petru Trîmbițaș, în urma experienței acumulate la Google și Facebook, este faptul că ai parte mai mult decât o simplă instruire în domeniul IT. Mentoratul îți pune la dispoziție o echipă de traineri care te vor însoți pas cu pas, de la prima logare pe platformă, până în momentul în care vei obține primul job ca programator.

 

Dacă vrei să înveți tainele acestui domeniu într-un mod liber, total diferit de clasicele cursuri de programare, asta este alegerea ideală. Mentoratul îți oferă libertatea de a învăța în ritmul tău, când și cât dorești! Te poți loga pe platforma WellCode oricând și vei putea lucra independent de evoluția celorlalți cursanți. Mentorii îți vor fi alături și te vor ajuta să descoperi soluția cea mai bună pentru problemele de pe platformă.

 

Totodată, programul de mentorat are integrat și un program de dezvoltare personală, nu doar cursuri de programare. În cadrul acestui program, mentorii te vor ajuta să îți eliberezi mintea de gânduri negative, să te „programezi” pentru succes și să-ți resetezi mindsetul. Creșterea capacității de concentrare, a atenției, stabilirea unei igiene sănătoase a somnului, stabilirea unui regim de viață echilibrat – sunt doar câteva dintre obiectivele incluse în programul de dezvoltare personală, integrat în mentorat.

Articole recomandate:
Bunicii noștri merită toată atenția și îngrijirea de care au nevoie

 

Platforma mentoratului funcționează ca o carte interactivă. Astfel, vei fi în contact permanent cu mentorii, care te vor stimula și te vor ajuta să te menții mereu focusat pe obiectivele stabilite – atât din sfera profesională, cât și personală. Aceștia te vor ajuta să identifici strategiile care să te facă să depășești momentele dificile din viața personală și să te menții concentrat pe rezolvarea task-urilor profesionale.

 

Un alt atu major al acestui tip de program de învățare îl reprezintă orientarea practică. Astfel, după ce vei reuși să parcurgi și să rezolvi toate problemele de pe platformă, mentorii te vor ajuta să-ți creezi propria aplicație sau propriul portofoliu de proiecte. Totodată, aceștia te vor pregăti pentru susținerea interviurilor cu potențialii angajatori. Mentorii te vor ajuta să te pregătești pentru susținerea interviurilor de angajare nu doar profesional, ci și emoțional. În momentul în care vei ajunge în fața angajatorului, vei ști cum să faci față provocărilor acestuia și cum să gestionezi emoțiile aferente unui astfel de moment.

Fie că ai deja ceva cunoștințe în domeniu IT, fie că nu ai avut niciodată niciun contact cu acest domeniu, poți învăța programare! Ambiția, munca și suportul mentorilor îți vor fi suficiente pentru a recupera minusurile și pentru a ajunge să parcurgi cu succes toate problemele de pe platformă, astfel încât să devii un candidat vânat de angajatori de top.

 

Nu mai pierde timpul! Intră pe WellCode.ro și programează o ședință de consultanță cu mentorii. Testează modulul de cursuri de programare gratuite și vezi dacă domeniul IT chiar te pasionează. Descoperă acest domeniu și descoperă-te pe tine! Atât personal, cât și profesional!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here