Fie că vorbim despre o casă cu încăperi spațioase sau un apartament de mici dimensiuni, spațiile de depozitare au fost mereu o soluție de a ține lucrurile personale departe de ochii vizitatorilor. Atât articolele vestimentare, cât și alt fel de obiecte pot fi depozitate cu ușurință în lăzile de depozitare a canapelelor.

Spațiile de depozitare pot fi costisitoare și vor ocupa destul de mult loc în cameră. Astfel, canapelele și colțarele cu spațiu de depozitare au devenit o soluție pentru majoritatea oamenilor. Cu ajutorul lor, încăperea poate fi menținută în ordine și va avea mereu un aspect îngrijit.

Canapelele cu spațiu de depozitare sunt adesea achiziționate datorită dublului rol pe care-l îndeplinesc: cel de a servi activităților de peste zi și, evident, cel de depozitare a obiectelor. Există canapele extensibile cu spațiu de depozitare ce vor mai îndeplini încă un scop: cel de a putea dormi confortabil în ele.

Canapelele cu spațiu de depozitare sunt potrivite oricărui design

De obicei când ne dorim să achiziționăm un dulăpior sau alt fel de spațiu de depozitare extern, va trebui să alegem în funcție de design-ul camerei. De ce să nu facem acest lucru în momentul achiziției canapelei sau colțarului?

Colțarele sau canapelele ce prezintă lăzi pentru depozitare sunt potrivite oricărui design. Având acces la o gamă variată de produse, începând de la modelele premium, ce denotă opulență, până la cele clasice, minimaliste, fiecare poate oferi un spațiu de depozitare ”ascuns”. Odată ce alegerea stilului a fost realizată, mai rămâne doar să căutăm produsul respectiv ce oferă și un spațiu de depozitare. Prin urmare, nu va fi nevoie de achiziționarea altor dulăpioare separate.

Adevăratul avantaj al acestor canapele cu spații de depozitare este că vor fi mereu ascunse de ochii vizitatorilor. Sunt teoretic ”invizibile”. Indiferent dacă obiectele sunt așezate în ordine sau există un mic haos în interiorul canapelei, nimeni nu va observa.

Articole recomandate:
Vorbește limba viitorului. Ai nevoie de o agenție de video marketing!

Canapelele cu spațiu de depozitare sunt un avantaj financiar, dar și confortabile

Nivelul de confort depinde de preferințele fiecărei persoane în parte. Pe piață putem găsi canapele extensibile de calitate cu spațiu de depozitare sau colțare extensibile cu spațiu de depozitare. Ambele variante îndeplinesc trei roluri simultan:

  •     De depozitare a obiectelor personale;
  •     Loc pentru desfășurarea activităților de peste zi;
  •     Spațiu pentru un somn odihnitor.

Nivelul de confort nu este direct redat de spațiile de depozitare. Însă lăzile specifice vor aduce un plus confortului casei. În interiorul acestora se pot depozita perne, pături, lenjerii de pat, toate fiind mereu la îndemână.

Începând de la canapelele extensibile cu 3 locuri cu spațiu de depozitare, până la colțarele cu astfel de lăzi, obiectele precum lenjeriile de pat, jucăriile, hainele de sezon sau device-urile neutilizate constant, pot fi depozitate în siguranță fără a fi vizibile.

Din punct de vedere financiar, spațiile de depozitare suplimentare au prețuri destul de ridicate. Astfel, pe lângă bugetul stabilit pentru canapea, va fi nevoie de o altă investiție pentru acestea. Canapelele cu spațiu de depozitare sunt soluția. Aceste piese de mobilier vor putea oferi un design aparte încăperii, dar și un spațiu de depozitare suplimentar. Este o ofertă ” 2 în 1 ” de nerefuzat. Astfel, o singură achiziție va îndeplini două nevoi importante.

Colțarele extensibile cu spațiu de depozitare vor prezenta două lăzi, adesea poziționate sub partea de șezlong și sub partea de canapea. Chiar dacă alegem o canapea sau un colțar, varianta ce prezintă și spațiu de depozitare este cea mai înțeleaptă alegere pentru un spațiu aerisit, corect utilizat și mereu organizat. Astfel, abilitatea acestor obiecte de mobilier este de a fi multifuncționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here