In trecut, imprimantele digitale erau considerate piese de echipament cu costuri pe pagina ridicate care puteau produce serii mici si in stoc limitat. Dar, inovatiile in tehnologiile de imprimare au rezultat in imprimante digitale moderne care pot face tot ceea ce face o masina de tiparire offset traditionala – si multe altele.

Tiparirea ramane o forma universala si de incredere. In timp ce unii oameni ar putea crede ca era digitala a slabit puterea tiparirii, adevarul este ca progresele tehnologice au facut ca industria imprimarii digitale sa fie mai vitala decat oricand. Combina fiabilitatea tiparirii si impulsul pe care il primeste din tehnologie si obtii o putere de marketing moderna, construita pentru profesionistii din afaceri de astazi.

 

Tehnologia de imprimare digitala ajuta la crearea de produse de inalta calitate de care beneficiaza direct clientii. Cel mai bun lucru despre industria tipografica moderna este ca tu poti fi cel mai mare beneficiar al capacitatilor extinse. Industria de imprimare digitala de astazi ofera noi tehnologii, care fac procesul de productie sa fie mai accesibil si mai rapid decat oricand.

 

Companiile folosesc display print de mult timp. Este o modalitate excelenta de a face reclama si poate fi vazuta oriunde te duci. Indiferent de amplasarea lor, fie ca vorbim de productie standuri POP, POSM, CHEP, floor display sau alte printuri de trade marketing, toate acestea joaca un rol esential in atragerea clientilor. Semnalizarea tiparita este excelenta pentru companii, deoarece nu numai ca face publicitate produselor si serviciilor, dar poate oferi si informatii despre afacerea lor.

 

Display print este o parte integranta a oricarei afaceri. Aceste produse sunt folosite pentru a atrage clienti si pentru a promova bunuri si servicii.

 

Exista mai multe tehnologii folosite pentru display print. Una dintre mentiuni este software-ul complex dedicat proiectarii de display-uri, ce permite obtinerea de standuri din carton si HDF, perfect inchise si cu o foarte buna rezistenta. Astfel, este posibila realizarea de POSM Display-uri din carton ce pot suporta greutati mari. Integrarea in house a serviciilor de creatie grafica, proiectare design structural sisteme de afisare si print digital de format mare, este impusa de necesitatea realizarii de produse de trade marketing rezistente si capabile sa se faca remarcate intr-o piata din ce in ce mai aglomerata.

 

De asemenea, certificarea FOGRA este extrem de importanta pentru display print. FOGRA este un institut de arte grafice recunoscut la nivel international care lucreaza in industria de design si imprimare ca organism de certificare, in special pentru acuratetea culorilor afisate.

 

O alta tehnologie folosita pentru display print o reprezinta personalizarea standurilor de tip POSM Display cu ajutorul printerului hybrid DURST P5. Aceasta masinarie de inalta performanta s-a dovedit a fi cea mai eficienta imprimanta hibrida de pe piata, conceputa special pentru a creste eficienta si capacitatea de productie. Astfel, aceasta tehnologie poate fi utilizata pentru printarea directa pe materiale rigide, cu imagini de inalta rezolutie, in conditii de productivitate si performanta industriala. Versatilitatea acestui printer permite realizarea unei game foarte largi de aplicatii de print in format mare, precum posm display, semnalistica indoor/outdoor, window graphics, floor graphics, wall decorations, etc.

Articole recomandate:
Află cum să îți stăpânești emoțiile în cadrul unor cursuri de dezvoltare personală

 

Pentru print display de inalta calitate mai este folosit si Printerul ecoSolvent Roland PRO 4, special conceput pentru a oferi o gama de culori mai larga, cu detalii superbe in lumini si amestecuri mai fine.

Mai jos regasesti cateva avantaje pe care tehnologia si echipamentele moderne o aduc in industria imprimarii digitale:

Usurinta in utilizare si fiabilitate

Devine mai usor si mai accesibil pentru orice tipografie sa opereze echipamente de ultima generatie. Progresele tehnologice au contribuit, de asemenea, la un mediu de lucru mai curat, pe masura ce ne indepartam de cerneluri si solventi. Exista mai multa fiabilitate si mai putine deseuri datorita acestor upgrade-uri.

 

Imprimare personalizata la cerere cu stoc redus

Imprimarea digitala de display print permite ca imprimarea la cerere sa fie in centrul atentiei. Acest lucru iti permite sa obtii produse personalizate de imprimare si marketing folosind display print cu date variabile. Indiferent daca ai nevoie de mii de articole sau doar de unul, acest lucru este realizabil.

 

Tehnologie imbunatatita pentru a simplifica fluxul de lucru

Tehnologia a oferit optiuni automatizate pentru a produce locuri de munca mai accesibile si mai eficiente.

 

Exista o varietate mai mare de produse si servicii disponibile acum mai mult decat oricand

Industria tipografica de astazi este versatila si poate gazdui practic tot ceea ce oamenii au nevoie pentru a-si promova afacerile sau evenimentele speciale. Global Print este in fruntea inovatiei si tehnologiei si pot produce orice tip de display print. Incepand de la signalistica indoor/outdoor, stickere decupate pe contur, wobblerre, shelf talkers, autocolante si pana la cele mai speciale stickere auto cu reflexi metalice. De asemenea se pot produce si posm display, semnalistica indoor/outdoor, window graphics, floor graphics, wall decorations. Pot fi realizate in conditii de eficienta economica ridicata o gama variata de produse de promovare indoor, precum: bannere, afise, postere si sisteme de expunere precum: popup spider, info desk, rollup, people stopper, hangere, postere, tablouri, tapet, standuri sau signalistica.

In cele din urma, revolutia imprimarii digitale a declansat progrese in tehnologie care continua sa ofere rezultate tangibile. Imprimarea digitala permite produse de inalta calitate, imprimare personalizata si optiuni de finisare imbunatatite, care sunt rentabile, cu procesare rapida.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here