Fiecare santier este diferit si unele necesita inchirierea de echipamente adecvate pentru lucrul la inaltime. Aceste utilaje, care pot fi platforme de ridicare, catarge electrice verticale, platforme aeriene de lucru sau, intr-o gama putin diferita, schele, toate au caracteristici si capacitati specifice adaptate constrangerilor santierelor pe care urmeaza sa lucrati.

Gama de sarcini pe care le puteti finaliza cu ajutorul unei nacele este nesfarsita. Nacelele sunt de obicei utilizate in orice moment din zi pentru proiecte ce necesita lucrul la diferite inaltimi. Lucrarile obisnuite pe care le puteti finaliza pe un santier cu o nacela include ridicarea schelelor, instalarea cablajelor electrica si a sistemelor de iluminat.

 

Utilizarile pentru nacele de inchiriat includ: constructia de cladiri, intretinerea sau curatarea, reparatii electrice, iluminat sau semne, decuparea si taierea copacilor, inspectarea podurilor si intretinerea cladirilor.

 

Tipuri de nacele de inchiriat

Pentru lucrarile care necesita lucrul la inaltime, nacelele au inlocuit de mult scarile si schelele in Bucuresti. Intr-adevar, acest tip de platforma de ridicare va permite sa lucrati in deplina siguranta si asta pentru orice tip de munca.

La TTA gasiti o gama variata de nacele pentru a va usura munca, precum:

  • PRB – platforme montate pe autosasiu: Platforme mobile aeriene montate pe camion te ajuta sa finalizezi lucrarile grele si periculoase repede
  • Autopropulsate cu brat
  • Autopropulsate tip foarfeca: Acest tip de nacela se poate folosi atat la interior cat si la exterior si asigura accesul muncitorilor tai pe verticala. Se poate pozitiona imediat langa pereti sau langa ziduri ridicandu-se sus de tot.
  • Platforme montate pe senile
  • Autopropulsate tip verticale: Model de nacela autoridicatoare conceput pentru lucru la interior ce ofera multiple pozitii de lucru atat pe inaltime cat si pe lateral.
  • Telehandler

Lucrarile care trebuie efectuate la inaltime sunt dintre cele mai diverse. Fie ca vorbim despre curatarea si spalarea geamurilor pentru cladirile de birouri, fie ca vorbim despre toaletarea arborilor, fie ne referim la intretinerea cablurilor de electricitate, oricare dintre acestea necesita o platforma autoridicatoare. In cazul in care aceste lucrari sunt doar ocazionale, alegerea unei firme profesioniste care ofera servicii de inchirieri nacele Bucuresti este cu siguranta cea mai inspirata.

Pentru ce sunt folosite nacelele?

Nacelele ofera o valoare semnificativa pentru diverse industrii, deoarece ridica muncitorii la inaltimea necesara lucrarii si ofera o stabilitate. Datorita acestor abilitati, nacelele sunt foarte populare in randul companiilor care efectueaza lucrari la inaltimi mari.

 

Pe langa capacitatea lor de a ridica muncitorii la inaltimi mari, nacelele sunt folosite si pentru lucrari in sectoare precum constructii, logistica generala si infrastructura. De asemenea, sunt utilizate in mod regulat si pentru curatarea ferestrelor.

Articole recomandate:
3 criterii pe care să le iei în calcul atunci când schimbi carburatorul de motocoasă

 

Inchirierea de nacele si platforme de ridicare la inaltime este cea mai potrivita pentru diverse lucrari desfasurate la inaltime. Indiferent de situatia din santier TTA va pune la dispozitie intreaga gama de echipamente speciale care iti usureaza munca la inaltime, facand-o mult mai sigura decat daca ai lucra de pe schela.

 

Serviciile de inchiriere nacele Bucuresti sunt inaltime ideale pentru reparatii, mentenanta, constructii, manipulare marfa si alte activitati comerciale sau industriale. TTA ofera consultanta, transport si personal calificat cu experienta la cele mai bune preturi. Principala arie de activitate a TTA este reprezentata de inchirieri nacele si platforme pentru lucru la inaltime, mai ales in judetul Ilfov. Nacela PRB se poate inchiria pentru montaj reclame luminoase sau pentru toaletare arbori. Unii clienti prefera sa inchirieze aceasta nacela pentru schimbat becuri si lampi arse aflate la inaltime.

 

Costuri pentru inchirierea nacelelor.

O nacela de lucru este un utilaj folosit pentru a asigura accesul temporar al persoanelor sau echipamentelor in zone inaccesibile, la inaltime. Pretul nacelelor este influentat de durata pe care se doreste folosirea lor. Exista mai multe argumente pentru care a apela la inchirierea nacelelor, fiind cele mai bune pentru lucrarile executate la inaltime. Pe langa costurile mai reduse ale inchirierii de astfel de utilaje comparativ cu achizitionarea acestora, manevrarea nacelelor se face cu ajutorul unui operator.

 

Factorii care influenteaza costul de inchiriere sunt: durata de inchiriere, inaltimea maxima de ridicare de care aveti nevoie si capacitatea de greutate. Nacela mai este apreciata si pentru faptul ca ofera o siguranta sporita. Suprafata plana, dar si foarte stabila permite interventia specialistilor cu usurinta, fara a exista nici un fel de risc de accidentare. Nacela mai este prevazuta si cu sisteme de siguranta avansate, de aceea veti fi in permanenta siguri de faptul ca va veti efectua treaba in siguranta.

 

O nacela are avantajul faptului ca va ofera o eficienta sporita in ceea ce priveste lucrul la inaltimi. Acesta este si motivul pentru care cererea pentru aceste utilaje a crescut foarte mult in ultimii ani. in acelasi timp, costurile de achizitie, intretinere, dar si de autorizare sunt si ele destul de mari, de aceea nu se justifica achizitia unei nacele decat in situatia in care va fi folosita zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here