Atunci când ești într-un impas financiar sau ai anumite datorii de plătit, de regulă te gândești să faci un împrumut.

Dar ce faci dacă nu poți apela la prieteni sau familie? Te gândești la un credit bancar?

Nu este o soluție practică, deoarece un credit bancar este complicat de accesat și nu este recomandat pentru o sumă relativ mică de bani.

 

O idee excelentă în acest caz este accesarea unui imprumut online.

 

Simplu Credit oferă acest produs financiar de creditare persoanelor fizice, în condiții foarte avantajoase.

Dacă până acum nu ai încercat niciodată să iei credite online, e bine să afli ce avantaje îți oferă și cum îl le poți accesa.

 

În primul rând nu este nevoie să te deplasezi. Poți accesa un împrumut online de la Simplu Credit direct de acasă, din fața calculatorului, îți trebuie doar câteva minute libere, documentele necesare la îndemână și acces la internet, pentru a accesa website-ul Simplu Credit.

 

În ce condiții poți obține de la Simplu credit un împrumut online?

Condițiile de acordare a unui credit online rapid sunt clar stipulate pe site la Simplu Credit și trebuie să știi că prelucrarea datelor tale personale cu ajutorul acestei platforme online este bazată este un proces automatizat, optimizat pentru a înregistra documente și date în cel mai scurt timp.

Creditul online se acordă pentru sume între minim 500 RON și maxim 5000 RON, iar perioada de creditare este de minim 6 luni și de maxim 48 de luni.

 

Pentru ca solicitarea ta de credit să fie acceptată trebuie:

  • Să ai vârsta de minim 18 ani (să fii major)
  • Să nu fii pensionar sau angajat în instituțiile naționale de apărare, de ordine publică sau de siguranță națională
  • Să nu fii rudă cu orice angajat al Simplu Credit
  • Să accepți să ți se rețină valoarea comisionului de analiză al dosarului de creditare din totalul sumei primite ca împrumut online
  • Să admiți reducerea termenului legal de 15 zile pentru informarea precontractuală și să semnezi imediat contractul de credit, dacă oferta este cea dorită de tine.

Dacă totuși nu îndeplinești una din condițiile de mai sus, poți discuta cu consultanții Simplu Credit pentru a găsi o soluție potrivită pentru tine.

Poți contacta direct reprezentanții de la Simplu Credit pe site sau poți să-i apelezi la telefon la numărul 021/9775, în zilele de luni -vineri, de la 9 la 18.

 

Cum soliciți un credit online?

Procedura este foarte simplă, ai doar câțiva pași de parcurs, cu atenție, iar aplicația ta online este imediat recepționată de echipa de la Simplu Credit.

Articole recomandate:
Clinica care îți pune la dispoziție cel mai expert veterinar Suceava

 

Intri pe site, accesezi secțiunea Credit Online. Vei vedea o pagină care conține informații despre creditul online și un butonul galben: „Aplică acum”. Apeși cu mouse-ul pe buton și  se va deschide pagina unui formular online.

 

După ce iei la cunoștință condițiile de acordare pentru un credit online (cele amintite anterior), poți iniția aplicația, apăsând pe butonul Start. Este recomandat să ai la îndemână cardul bancar (să fie disponibilă suma minimă de 1 RON pentru validarea aplicației), să ai telefonul mobil lângă tine și cartea ta de identitate.

Înainte de a completa cererea de acordare a împrumutului, ți se va solicita acordul pentru prelucrarea datelor personale, conform legilor în vigoare, respectate de orice IFN, și de asemenea de Simplu Credit.

De asemenea este necesar să-ți exprimi acordul cu privire la prelucrarea datelor biometrice și acordul referitor la marketing.

 

În continuare ți se va solicita introducerea numărului de telefon mobil personal, vei primi un cod de confirmare prin SMS (de asta e recomandat să ai la îndemână mobilul).

 

După introducerea acestui cod pe site vei putea alege suma dorită pe care vrei să o împrumuți,  perioada creditului, vei alege orientativ destinația banilor, în continuare va fi scanată cartea ta de identitate (pe care trebuie să o ai la îndemână), ți se va solicita dovada că ești salariat, iar apoi vei accepta semnarea imediată electronic a contractului de credit în cazul în care ești de acord cu oferta de împrumut online.

De asemenea, în  procesul de aplicare pentru un credit online, este nevoie de acordul tău de consultare a bazei de date de la Biroul de credit, cu acordul prelucrării datelor tale personale.

 

Toate documentele pe care le transmiți către Simplu Credit sunt prelucrate în deplină confidențialitate față de terți, sunt procesate și analizate de către specialiștii de la Simplu Credit respectând strict prevederile legale și cele impuse de către legislația privind prelucrarea datelor personale (GDPR).

Platforma Simplu Credit este securizată informațional,  în așa fel încât poți transmite toate documentele în deplină siguranță.

 

Trebuie să știi că pentru solicitarea unui credit online sunt considerate acceptabile de către Simplu Credit ca surse de venit cele salariale și cele asimilate salariilor, obținute pe teritoriul României, provenite din surse eligibile.

 

Dacă ai completat corect cererea și toate documentele tale sunt valide și conforme, în cel mai scurt timp vei primi răspunsul pozitiv de aprobare al creditului.

Banii solicitați sunt alocați direct pe contul tău bancar, fără să fie nevoie să te deplasezi de acasă sau de oriunde te-ai afla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here