Dacă ești în căutarea jobului de vis și nu știi unde să îl găsești, Studio20 vine cu propunerea perfectă – angajează-te ca model de videochat! Poate nu știai, însă avantajele și beneficiile unui job în domeniul videochat-ului pot depăși cu mult ceea ce vei găsi la multe alte joburi, în special cele entry level.

Află în continuare ce îți poate oferi Studio20 pentru a te bucura de o carieră de succes care să te ajute să îți transformi visele în realitate!

 

  1. Job 100% legal

Având în vedere controversele din jurul acestui domeniu, trebuie menționat acest lucru – videochat-ul este un domeniu de activitate reglementat prin legea nr. 196/2003 privind prevenirea și combaterea pornografiei, modificată ulterior prin legea nr. 496/2004 și prin legea nr. 301/2007. De asemenea, Studio20 își desfășoară activitatea într-un mod complet legal: vei lucra pe baza unui contract de muncă, din care vei primi un exemplar semnat, iar angajatorul va înregistra contractul la ITM și va achita toate taxele și impozitele necesare către stat. În plus, pentru ca totul să fie transperant, în fiecare lună vei semna un act adițional care include următoarele: suma totală câștigată în valută, cursul valutar al zilei, suma totală în lei, procentul care îi revine modelului, taxele și impozitele virate către stat și suma netă de încasat, care va fi livrată în contul bancar.

  1. Câștiguri fabuloase încă din prima lună

Indiferent de nivelul de experiență (sau de lipsa experienței), Studio20 îți asigură un venit minim garantat de 1000$, la care se adaugă un comision de bază de 50% (valabil încă din prima zi de lucru). Ulterior, poți beneficia de bonusuri avantajoase, precum 5% pentru 100 de ore active (inclusiv streaming mobil și apeluri video), pentru câștiguri minime de 15.000$, pentru un comportament online exemplar, pentru colaborare pe termen lung. Iar pentru a promova o colaborare pe termen lung, după 12 luni de lucru ca model de videochat poți beneficia și de bonusuri de fidelitate, calculate în funcție de veniturile totale obținute.

  1. Experiența anterioară nu este obligatorie

Desigur, experiența în domeniu va reprezenta un avantaj, însă lipsa experienței nu va reprezenta absolut deloc un dezavantaj. Pentru Studio20 nu este obligatoriu să ai experiență ca model de videochat – sau chiar experiență pe piața muncii. Oricine poate aplica, întrucât primele săptămâni de lucru vor consta în sesiuni de training, pentru ca modelul nou-angajat să descopere ce presupune activitatea de videochat, să se familiarizeze cu site-urile pe care va lucra și să învețe cum să folosească aparatura tehnică și video.

  1. Consiliere de imagine la prima ședință foto
Articole recomandate:
Deschideți o pizzerie, un fast food sau o cofetărie? Iată ce echipamente HoReCa vă trebuie!

În vederea creării unui profil solid cu care să atragi clienții, tot la început vei avea parte și de prima ședință foto ca model de videochat. La aceasta vor participa și consilierii de imagine ai Studio20, care vor fi atenți la fiecare detaliu. Pe parcurs, dar și la finalul ședinței foto, veți avea discuții în vederea îmbunătățirii diverselor aspecte – vei primi sfaturi legate de look-ul tău (ținute, coafură, machiaj), dar și de comportament (limbaj, mimică, gesturi), totul pentru ca tu să fii cea mai fermecătoare versiune a ta în fața camerei!

  1. Alegeri flexibile privind activitatea

Indiferent că vorbim de studii la facultate, hobby-uri și pasiuni diverse sau probleme care necesită rezolvare urgentă, timpul tău liber este prețios – mai ales dacă ai flexibilitate în a-ți stabili orele de lucru. Studio20 îți permite acest lucru: poți alege când vrei să îți desfășori turele – în timpul zilei, seara sau chiar noaptea. De asemenea, ai la dispoziție și opțiunea de a lucra la unul din sediile Studio20 sau de la tine acasă.

  1. Ajutor financiar suplimentar

Nu trebuie să faci drumuri nesfârșite la bancă și să stai să calculezi dobânzi și rate dacă îți dorești lucruri mărețe și costisitoare, precum propriu apartament sau autoturism, bijuterii scumpe, excursii exotice sau operații estetice. După primele 3 luni de lucru în cadrul Studio20, ai posibilitatea de a accesa un credit oferit de companie, fără dobândă și fără niciun comision! Ulterior, ratele vor fi reținute direct din câștigurile obținute lunar, fără să fie nevoie să urmărești alte detalii.

 

Prin condițiile și beneficiile asigurate se vede experiența de peste 20 de ani a Studio20 pe piața videochat-ului. Alătură-te și tu echipei Studio20 și bucură-te de o carieră de succes în cadrul unuia dintre cele mai cunoscute studio-uri de videochat la nivel global. Află mai multe aici și stabilește chiar azi un interviu pentru job!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here