Costul unora dintre multifunctionalele laser color care sunt disponibile in piata a scazut in timp, acest lucru le-a facut mai accesibile ca niciodata.

Pentru persoanele care isi incep un nou birou in propria resedinta, acest lucru inseamna ca un laser color multifunctional poate fi achizitionat la un cost initial scazut.

 

Pentru un birou aglomerat, o imprimanta multifunctionala laser este o optiune benefica. Aceste imprimante pot avea cea mai inalta calitate a textului, cele mai rapide viteze de imprimare si cele mai economice printuri pe pagina.

 

Daca sunteti interesat de o multifunctionala noua cu laser color, iata cateva lucruri de luat in considerare inainte de a cumpara, inclusiv caracteristicile pe care ar trebui sa le cautati, costul total de proprietate si multe altele.

Imprimantele si multifunctionalele de pe piata au urmatoarele tipuri de functii:

Daca trebuie sa copiati, sa imprimati si sa trimiteti faxuri, ar trebui sa luati in considerare o multifunctionala laser care poate face toate aceste sarcini fara nicio dificultate.

 

In plus, poate doriti sa luati in considerare caracteristici suplimentare, cum ar fi capacitatea de a imprima de pe stick-uri USB (suportul pentru fisiere poate varia, deci verificati specificatiile fiecarui model), scanarea catre stick-uri USB si, probabil, capacitatea de a imprima si scana in sau din cloud.

 

Manipularea documentelor este un aspect crucial al mediului de lucru.

 

De obicei, imprimantele vor tipari pe hartie pana la dimensiunea A4, asa ca va trebui sa cautati un anumit model daca doriti sa puteti imprima documente si pe hartie de dimensiune A3 sau alte formate mai mari.

Lucruri precum plicuri si hartie mai grea pot fi imprimate daca imprimanta are o tava multifunctionala.

Va trebui sa verificati specificatiile imprimantei pentru a determina cantitatea exacta de hartie pe care o poate gestiona, precum si numarul de plicuri care pot fi incarcate.

 

Pentru un birou aglomerat, este esential sa aveti suficienta hartie in imprimanta in orice moment.

Cautati o imprimanta care sa aiba suficienta capacitate pentru numarul de utilizatori care vor imprima (multe imprimante desktop au o tava standard de 250 de coli).

 

In plus, cautati un multifunctional care poate fi extins cu tavi suplimentare pentru a satisface cererea crescuta.

Articole recomandate:
Influencer marketing și industria cazinourilor

Aceste caracteristici pot include capacitatea imprimantei de a imprima automat pe ambele fete ale paginii (prin intermediul unei unitati duplex incorporate), precum si capacitatea de a scana sau copia documente de mai multe pagini printr-un alimentator automat de documente (ADF).

 

Simplu de utilizat:

 

Probabil ca te-ai obisnuit cu ecranul tactil de pe smartphone, tableta sau chiar laptop.

De ce nu selectati o imprimanta sau multifunctionala cu ecran tactil?

 

Un ecran tactil poate facilita navigarea prin sistemul de meniuri al imprimantei, mai ales daca are acces la aplicatii care necesita ca utilizatorul sa introduca o parola.

 

Usurinta de utilizare poate include, de asemenea, cat de repede poate fi accesata si umpluta tava de hartie si modul de schimbare a cartuselor de toner.

 

Costul tonerului si costul de proprietate:

 

Cheltuiala initiala de achizitie a unui multifunctional laser color este de obicei scazuta, cu toate acestea, cel mai important aspect este costul total de proprietate de care trebuie sa fii constient.

 

Acest cost total de proprietate include costul tonerului de inlocuire (pentru fiecare culoare), randamentul tonerului (cate pagini poate printa) si costul oricaror altor consumabile care sunt asociate cu imprimanta.

Dimensiunea generala si dificultatea instalarii:

 

Imprimantele sau multifunctionalele A3 de birou sunt mari si greu de transportat fara asistenta.

Luati in considerare dimensiunea imprimantei atunci cand cumparati si luati in considerare unde o veti plasa in mediul dvs.

 

Poate doriti sa cautati imprimante multifunctionale A4, care sa fie mai potrivite pentru spatiul dvs. din birou, pastrand in acelasi timp aceleasi funcționalitati.

 

In plus, poate doriti sa evaluati usurinta instalarii cartuselor de toner si a incarcarii hartiei, deoarece acest lucru poate ajuta la minimizarea timpului petrecut cu intretinerea echipamentelor de printare din birou.

 

Cum puteti achizitiona o multifunctionala laser color sau monocrom?

Vizitati site-ul PrintingMall.ro si veti avea acces imediat la o varietate de imprimante si multifunctionale A4 sau A3, laser, color sau monocrom.

 

Veti gasi, fara indoiala, o solutie care sa va satisfaca cerintele de imprimare pentru resedinta sau biroul afacerii.

 

In plus, pe PrintingMall.ro veti gasi o selectie diversa de consumabile originale sau compatibile, dar si posibilitatea de inchiriere imprimante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here