Ai o afacere și vrei ca aceasta să prospere cu adevărat? Atunci știi prea bine că, mai devreme sau mai târziu, va trebui să colaborezi cu o agenție de marketing – fie aceasta tradițională, fie digitală. Desigur, în ziua de astăzi, o agenție digitală este potrivită pentru marea majoritate a afacerilor.

agenție de marketing îți poate pune la dispoziție cunoștințele și resursele necesare dezvoltării afacerii din toate punctele de vedere – și totul pleacă de la o imagine concepută special pentru afacerea ta, printre altele.

Așadar, iată cele 3 motive esențiale pentru care ai nevoie de o agenție!

Risc extrem de redus, flexibilitate și lipsa necesității de a învață lucruri noi

Desigur, te poți ocupă de partea de marketing și personal – cu chiu cu vai, după cum ar spune romanul. Totuși, acest lucru crește semnificativ riscurile la care te expui. Pentru o afacere, după cum bine știi, riscurile înseamnă profit pierdut (în cele mai multe cazuri).

Pe scurt, să înveți și să testezi lucruri pe propria piele nu este recomandat atunci când poți apela la o agenție de marketing. Experiență acesteia te poate ajută chiar să cheltui mai puține fonduri decât ai cheltui dacă te-ai ocupă singur de marketing.

Apoi, nu trebuie să uiți nici de flexibilitate. O agenție știe exact cum să se descurce în piață domeniului aferent afacerii tale (lucru care, realizat personal, consumă și mai multe resurse).

Acces direct la tehnologii, proceduri și trenduri noi în domeniu

O agenție de marketing contribuie în mod direct și activ la propria-i dezvoltare. Același lucru rareori se întâmplă la nivelul unui departament de marketing intern sau atunci când te ocupi de acest capitol al afacerii tale de unul singur.

Evident, este mult mai ușor pentru o echipa mare de oameni să țină pasul cu industria și cu modul în care această se dezvoltă. Un departament SEO format din profesioniști este infinit mai rentabil decât un simplu expert freelance, mai ales când vine vorba de magazine online, unde experiența și ideile în plus sunt un beneficiu major.

Agentie marketing online

Oportunitatea de a scala afacerea așa cum nu ți-ai imaginat

Eforturile de marketing realizate în mod personal se traduc, de obicei, prin alocarea unui buget foarte mic și încercarea de a face ceva cu acesta. Nu vei ajunge departe așa, după cum s-ar spune.

Colaborarea cu o agenție de marketing, în schimb, te poate ajută să scalezi afacerea într-un mod semnificativ. Această îți va spune exact care este bugetul necesar pentru a genera de 10 ori mai mulți clienți într-o anumită perioada. Nu eșți nevoit să testezi acest lucru în prealabil – agenția cu experiență știe! Din nou, riscul este foarte mic atunci când lucrezi cu o agenție de marketing și vrei să-ți dezvolți afacerea rapid și într-un mod semnificativ.

Articole recomandate:
Fă turul virtual al unui studio de videochat din București!

Dacă vrei să afli mai multe despre cum funcționează o agenție care știe cu adevărat ce face, programează o întâlnire cu expertii The Markers – vei avea parte de opinii

avizate și de full-service când vine vorba de marketing (SEO, Google Ads, Facebook, Instagram și nu numai)!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here