Să repari sau să cumperi un nou telefon? Ce sună mai bine? Ideea de a investi într-un nou device este una măgulitoare, însă uneori nu este un moment potrivit pentru a finanța astfel de vise. Să repari este o idee mai bună mai ales dacă te lași pe mâna celor care știu cu adevărat ce fac. Repară, oferă garanție și tu să ai parte de minim de disconfort. Sună bine și este ceea ce MobileFIX îți oferă.

 

De asemenea, nu tot timpul este vorba doar despre o reparație. Îți apar erori, setări care îți limitează sau blochează telefonul mobil și nu știi exact ce să faci? Cauti un service gsm? Atunci e clar că ai nevoie de MobileFIX.

 

Să repari sau să nu repari – asta e întrebarea

 

Ideea o vei cântări la acel moment. Numai cine știe ce înseamnă să rămâi cu telefonul nefuncțional înțelege situația. Ți se pare că a repara este echivalent cu a scădea din calitatea funcționarii unui telefon, dar nu este așa. Mai cu seamă că acum service-urile de nișă au tot felul de dotări ce permit ca reparațiile să fie nu doar rapide, ci și cu mult mai calitative. Dacă ai urmărit vreodată un tutorial despre cum se schimbă sticla de la un iPhone spre exemplu, știi că e muncă complexă. Rămân și urme pe telefon, deci ca să îl primești așa ca și când ar fi nou este muncă de mare finețe. Aparatura modernă însă poate ajuta în acest sens.

 

Mai apoi este vorba și de investiția ta. Poate că nici nu a trecut prea mult timp de când ai ales un nou telefon mobil și ideea de a o lua de la capăt și de a investi în unul nou nu sună neapărat bine. Cel puțin pe moment. Iar dacă să spunem este și momentul să schimbi cu totul dispozitivul mobil, reparația lui ar putea fi totuși șansa de a recupera o parte din investiția inițial făcută.

Articole recomandate:
Apelează la una dintre cele mai renumite clinici în tratarea herniei de disc!

 

Alege cu responsabilitate, ca și când ai paria pe calitate

 

În fond, orice serviciu sau produs pe care îl alegi înseamnă să te străduiești puțin încât să descoperi ceva potrivit ție. De obicei este vorba de raportul de calitate și preț. Ei bine, despre asta se pare că vei fi din nou mulțumit când vine vorba de MobileFIX. Acest service îți oferă servicii variate și de calitate în materie de reparații telefoane, în mod special Samsung și iPhone. Află detalii de aici.

 

La MobileFIX poți solicita de asemenea servicii de reparații cu trimitere/primire a telefonului mobil prin curier. Sunt 4 locații fizice ale acestui service, în București, Cluj, Brașov și Constanța. Dacă nu ești din unul din cele 4 mari orașe, poți colabora cu acest service însă puțin diferit. Procedura înseamnă doar ceva mai mult timp până la rezolvare, timp consumat pentru a trimite și primi telefonul prin intermediul curieratului.

 

Pentru cei care pot ajunge la locația fizică, unele reparații sunt realizate chiar pe loc. Desigur, depinde și de gravitatea situației, însă după o evaluare, când primești cu certitudine informația despre ce trebuie făcut, din același loc poți comanda și piesa de înlocuire, dacă este necesar.

 

Prețuri corecte, servicii impecabile

 

Se spune că viața însăși este un pariu și că nu poți ști în ce măsură unii chiar lăudați și foarte buni în domeniu te vor dezamăgi. Sau cum cei de la care nu te aștepți ajung să fie mai presus de înălțimea așteptărilor tale. Așadar mergi la risc și pariezi pe ce crezi tu că este mai bine. Ei, în acest caz ai însă toate datele necesare să îți dai seama că pariezi bine pe MobileFIX! Detalii în pagina oficială.

 

Contact: contact@mobilefix.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here