Ford C-Max este unul dintre multele modele existente acum pe piata ale celor de la Ford, acesta putand fii considerat un frate mai mare al modelelor Ford Fiesta. Exista deci mai multe variatii, ce au aparut de-a lungul anilor, asemeni modelelor din 2016. Intre acestea nu exista neaparat diferente notabile de la prima vedere insa se observa o data ce masina este supusa unui test drive.

De la un model la altul exista motorizari diferite si functii in plus sau in minus. Pot exista mai putine functii la un model mai nou decat la unul mai vechi, scopul principal fiind acela de a-l face mai accesibil insa in cele mai multe cazuri functiile de baza raman acelasi, in special in ceea ce priveste asistenta in trafic si siguranta.

Cele mai noi sunt considerate a fi modelele Ford CMax 2016-2021, care dispun de motorizari mai performante dar si mai economice in ceea ce priveste atat consumul de carburant cat si nivelul de emisii toxice. Exista atat variante de motoarepe benzina cat si pe motorina, diesel. In timp ce motoarele pe benzina sunt de la 1.0L pana la 1.5L  si cu pana la 180 CP cele Diesel sunt de la 1.5L pana la 2.0L  si cu pana la 180 CP.

Ca in cazul oricarei alte masini, de o importanta aparte sunt piesele de schimb pe care le inlocuim atunci cand este nevoie. Fie ca avem o masina nou nouta, filtre, placute de frana si alte elemente trebuie schimbate in mod constant. Iar in timp, dupa o anumita distanta parcursa sau in functie de diverse conditii in care masina este condusa sau intretinuta, se recomanda sau devine chiar necesara inlocuirea altor piese, precum transmisie, sisemele de franare si nu numai.

Articole recomandate:
CEO-ul companiei Nvidia declară că cererea pentru modelul RTX 3000 va depăși oferta companiei până la sfârșitul anului

Foarte frecvente sunt si luminile care cedeaza, de la faruri dar si daca vorbim despre interior. Din fericire, cei de la PieseFord.ro ne ajuta sa obtinem la un pret bun cele mai calitative piese auto Ford CMax 2016-2021, atat originale dar si aftermarket. In acest fel, pastram masina intr-o stare de functionare la fel de buna. Acelasi lucru il putem spune desigur si despre aspectul masinii.

Ansamblul motorului poate avea si el de suferit daca nu conducem masina asa cum trebuie si mai ales daca nu alimentam cu combustibil de o calitate cat mai buna. Supape infundate si piese care cedeaza sunt intalnite in foarte multe cazuri, chiar si la masini noi. Acest lucru nu se datoreaza insa proiectarii gresite a acestora ci pur si simplu apar din cauzele mai sus mentionate. Ne putem da seama usor dupa capacitatea motorului si puterea pe care o poate dezvolta daca aceasta poate fi condusa mai agresiv sau nu.

Gama variata si calitativa de piese originale Ford C-Max 2016-2021 a celor de la PieseFord.ro ne ajuta sa obtinem rapid produsele dorite fara a fi nevoie sa mai cautam si in alta parte. Astfel, daca avem masina in service, orice reparatie poate fi realizata mai rapid atunci cand obtinem piesele necesare mai repede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here