Ești proprietarul unei florării sau îți dorești să deschizi una? Noi îți vom prezenta astăzi care sunt lucrurile care trebuie să se regăsească neapărat în cadrul său. Vrem să îți oferim o listă cât mai complexă cu toate produsele de care ai nevoie pentru ca afacerea ta să fie nu doar profitabilă, ci și pe placul clienților.

Chiar dacă este vorba despre o florărie restrânsă, atât timp cât este bine organizată și dispune de personal calificat, nici nu va conta dimensiunea sa în ochii clienților. Așadar, să nu mai batem pasul pe loc și să începem căci cu siguranță ești nerăbdător.

Ce trebuie să se regăsească obligatoriu într-o florărie?

1.    Varietate de flori și plante

Varietatea florilor și plantelor dintr-o florărie este crucială. Cu cât diversitatea este mai mare, cu atât mai mulți clienți vei putea mulțumi. Florile și plantele trebuie să fie proaspete, să dispună de miros îmbietor și să aibă un preț corect.

Îți poți întâmpina clienții cu flori proaspăt tăiate, aranjamente florale, plante de interior și de exterior, arbori și arbuști ornamentali. Totuși, dacă afacerea încă este mică și nu îți permiți un astfel de stoc, nișează-te pe anumite produse care merg foarte bine împreună.

2.    Personal calificat și servicii personalizate

După cum am enunțat și mai sus, personalul calificat, dar și serviciile personalizate cu care clienții sunt întâmpinați, vor face întotdeauna diferența. Florarii bine pregătiți pot oferi sfaturi și îndrumări cu privire la selecția și îngrijirea plantelor, aranjamentelor florale sau buchetelor de flori.

De asemenea, este important ca floraria ta să ofere și servicii personalizate. Florarii din echipa ta trebuie să fie pregătiți pentru a putea crea pe loc buchete și aranjamente florale, întocmai după preferințele clienților.

3.    Accesorii

Pe lângă plante și flori, în floraria ta ar fi ideal să se regăsească și o selecție diversificată de accesorii. Așadar, oferta florăriei tale va fi completă. Despre ce tipuri de accesorii este vorba? Nici nu îți poți imagina cât de multe sunt disponibile la ora actuală pe piață.

Pentru acestea ai nevoie de un furnizor de încredere, iar Rocos, cu site-ul oficial rocos.ro, este mai mult decât pregătit pentru a-ți onora orice tip de cerere. Dacă accesezi magazinul online, vei descoperi o gamă diversificată de accesorii pentru crearea aranjamentelor florale, o categorie specială cu ambalaje pentru flori, dar și una cu plante uscate.

Articole recomandate:
Cum sa construiesti un profil LinkedIn PUTERNIC

Tot în categoria de accesorii am putea introduce și lumânările. Tot mai multe persoane, atunci când se pregătesc pentru un eveniment deosebit, preferă să cumpere toate cele necesare dintr-un singur loc. La nuntă și botez este nevoie de flori? Absolut! Dar și de lumânări pentru nași sau lumânări decorative pentru masă. Rocos îți poate asigura stocul necesar de lumânări pentru astfel de evenimente. Accesează rocos.ro și transformă acest magazin online în furnizorul tău de încredere!

4.    Servicii de livrare

Trăim în secolul vitezei, iar asta se observă extrem de ușor. Nu-i așa că și tu ești un fan al serviciilor de livrare? Te scutesc de foarte mult timp pe care l-ai pierde în magazine pentru a-ți face cumpărăturile.

Te-ai gândit vreodată că sunt oameni care ar plăti oricât pentru a nu face un drum până la florărie? De aceea, este esențial ca business-ul tău să poată realiza și livrări la domiciliu. Totul trebuie să se desfășoare sub semnul profesionalismului și al promptitudinii. Buchetele de flori sau aranjamentele florale trebuie să ajungă într-o stare impecabilă la client pentru ca serviciul de livrare pe care îl oferi să fie din ce în ce mai solicitat.

Dacă nu există în zona ta o florărie concurentă care să ofere deja astfel de servicii, te poți considera norocos. Fii primul care revoluționează piața în zona ta și bucură-te de cât mai mulți clienți pe zi ce trece.

Acestea fiind spuse, iată care sunt principalele materiale și servicii pe care o florărie de încredere trebuie să le dețină, respectiv oferi. Asigură-te că dispui de o varietate bogată de flori și plante, personal calificat și servicii personalizate, dar și de servicii de livrare.

Nu uita că Rocos îți poate deveni aliat de nădejde în această industrie. O singură vizită în cadrul magazinului online te va convinge că este furnizorul de care ai neapărată nevoie! Hai pe rocos.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here