Interesul acum este nu doar să faci o schimbare auto, ci să alegi o mașină fiabilă. Dacă acesta este și interesul tău, ai ajuns unde trebuie. Iată care sunt unele dintre cele mai fiabile SUV-uri în 2024, variante auto pe care le vei găsi la Elite Cars Leasing.

Mazda CX-5

O astfel de mașină o găsești pe site-ul oficial aici. Dealerul Elite Cars Leasing are și alte variante de la aceeași marcă. Despre Mazda CX-5 putem spune că este un SUV compact, în același timp elegant și sportiv. În interior are un design sofisticat.

Se distinge de asemenea prin stabilitatea sa foarte bună la viteze mari, dar și manevrabilitate impecabilă, indiferent de tipul de drum pe care rulezi. Dacă ținem cont și de tehnologiile cu care este dotată mașina aceasta, numeroase sisteme de asistență și condus, spunem cu ușurință că este una din cele mai performante, dinamice și elegante mașini. 

Lexus NX

Un alt SUV de lux este Lexus NX. Are dimensiuni medii și are o eleganță aparte, sofisticată, cu care ne cucerește. Un interior spațios, cu un design inspirat din conceptul Tazuna, oferă confort absolut. Iar dacă erai interesat și de o experiență de condus exclusivistă, atunci să amintim și despre motoarele de 2.4 litri și un sistem hibrid plug-in.

Are o performanță excepțională, un consum redus de combustibil și se clasează cu ușurință în lista de vehicule premium. Este alegerea celor care știu să aprecieze rafinamentul și confortul suprem în materie de autovehicule. Oferta de preț pentru un astfel de Lexus o găsim în pagina oficială Elite Cars Leasing.

Articole recomandate:
Recomandări de lecturi primăvăratice de la anticarii Târgul Cărții

Skoda Kodiaq

Mulți când se gândesc la Skoda își limitează opțiunile auto. Însă Skoda Kodiaq este SUV-ul care le schimbă percepțiile. Este robust și spațios, pare a fi un vechiul perfect pentru familii, totuși are performanțe dinamice și tehnologii dintre cele avansate.

La această gamă auto există opțiunea motorizării diesel, benzină, dar și plug-in hybrid. Asta înseamnă că există variante diverse de performanță combinată cu eficiență, în funcție de cum consideră fiecare că este mai bine de ales.

Include și diverse sisteme de siguranță și de asistență, astfel încât frânează în caz de urgență sau recunoaște pietonii, are asistență pentru unghiul mort, așadar este mașina pe care cu adevărat ne putem baza când suntem la volan. Ținând cont și de ofertele de preț există un raport excelent calitate-preț, este o mașină versatilă și se adresează mai ales tipicului client care are familie și are deci nevoie de autovehicul sigur și spațios.

Achiziții auto prin leasing, la Elite Cars Leasing

Pentru cei interesați să facă o schimbare a mașinii în 2024 trebuie spus că prin intermediul ofertelor de la Elite Cars Leasing pot face acest lucru mai ușor. Pot solicita, fie în calitate de persoană fizică sau juridică, opțiunea de leasing auto. Consilierii din echipă îi ajută cu tot ce ține de solicitarea finanțării și mai ales cu alegerea mașinii dorite.

Detalii în pagina oficială.

Contact:

0758908010

office@elite-cars-leasing.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here