5 accesorii pentru orice fotograf de Black Friday

Black Friday se apropie din ce in ce mai repede iar produsele comercializate de producatori nu renunta sa apara.
Ca orice fotograf inrait caut cele mai bune oferte pentru aparatura pe care o utilizez iar mai jos puteti vedea 5 accesorii pe care nu trebuie sa le ratati daca aveti nevoie de imbunatatiri in ceea ce priveste echipamentul utilizat cu aparatul dumneavoastra foto.

Trepiede

Probabil unul dintre cele mai importante lucruri pe care le utilizezi cu aparatul tau foto dupa obiectiv.Un trepied bun are un pret pe masura iar calitatea acestuia depinde foarte mult de acest lucru deoarece pentru a avea o rezistenta cat mai mare si o durata de viata cat mai lunga trebuie sa scoti destul de multi bani din buzunar.

Filtre

Filtrele reprezinta un alt lucru important care te va face sa scoti destul de multi bani in functie de ceea ce ai nevoie in imortalizarea momentelor tale.

Capete de trepied

Capetele de trepied trebuie sa aiba o calitate si o rezistenta cat mai mare asemenea trepiedelor pentru a nu exista probleme la montarea camerei.

Blitz-uri

Blitz-ul camerei tale poate nu ofera cea mai buna lumina asa ca unul extern poate fii o investitie destul de buna daca doresti sa imortalizezi momentele indiferent de lumina exterioara.Acestea insa au preturi destul de ridicate si Black Friday reprezinta o perioada buna pentru a achizitiona unul de calitate.

Microfoane

In functie de utilizarea camerei si daca doresti sa inregistrezi si sunetul microfonul este un gadget destul de bun care permite captarea sunetului in memoria interna a camerei.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!