De anul trecut, Amazon Music plănuiește să închidă cloud-ul dedicat muzicii

Știm încă de anul trecut că Amazon Music plănuia să închidă cloud-ul său dedicat muzicii. Acum, avem o dată în care procesul va începe. Într-un e-mail către utilizatorii Amazon Music, compania spune că melodiile încărcate vor fi eliminate din biblioteca utilizatorilor pe data de 30 aprilie 2018. Totuși, puteți păstra orice muzică în cloud, mergând proactiv în Setările dvs. de muzică și făcând clic pe „Păstrați melodiile mele” buton.

În decembrie, Amazon a încetat să permită utilizatorilor să încarce noi melodii la Music Storage, care deține gratuit până la 250 de melodii. Compania a spus că, până în ianuarie 2019, utilizatorii nu ar putea să descarce sau să transmită piese pe care le-au încărcat în Music Storage, așa că s-ar părea că veți avea mai multe luni între luna aprilie și ianuarie următoare pentru a vă aduce muzică descărcată și pe o altă platformă de stocare sau hard disk.

Achizițiile digitale Amazon Music rămân stocate în siguranță pentru a le putea muta

Amazon clarifică în e-mail că „Achizițiile digitale Amazon Music vor continua să rămână stocate în siguranță pentru redare și descărcare” și că nu sunt necesare alte acțiuni pentru păstrarea acestor fișiere. Compania subliniază, de asemenea, că închiderea serviciului Music Storage nu va afecta Prime Music sau Amazon Music Unlimited, care sunt cele două servicii de streaming de muzică la cerere ale companiei. (Primul este gratuit cu un abonament Prime, în timp ce al doilea costă între 7,99 dolari și 9,99 dolari pe lună.)

Iată mesajul în întregime:

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Amazon Music retrage serviciul de stocare muzicală, care permite clienților să încarce și să stocheze până la 250 de melodii într-o bibliotecă cloud personală. Înregistrările noastre indică faptul că ați încărcat unul sau mai multe melodii în contul dvs. Amazon în trecut.

Pentru a păstra, a descărca și a reda melodiile încărcate fără costuri suplimentare, deschideți pur și simplu un browser web, accesați Setările de muzică și faceți clic pe butonul „Păstrați melodiile mele” pentru a ne direcționa pentru a salva muzica în cloud. În caz contrar, melodiile încărcate vor fi eliminate din bibliotecă în data de 30 aprilie 2018.

Achizițiile dvs. digitale de la Amazon Music vor rămâne în siguranță stocate pentru redare și descărcare – nu sunt necesare alte acțiuni pentru a le păstra. Aceste modificări nu vor afecta capacitatea dvs. de a difuza Prime Music sau Amazon Music Unlimited.[/box]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here