Android 9 Pie a fost lansat, care sunt noutatile pentru aceasta versiune de Android?

Android 9 Pie, a fost lansat in mod oficial zilele trecute si primele telefoane ce au avut parte de un upgrade la aceasta versiune sunt smartphone-urile de la Google, si anume Google Pixel, toate versiunile.

Mai jos am pregatit o lista cu noutatile despre Android 9 Pie, pe scurt, pentru ca inca de la inceput vreau sa va spun ca nici aceasta versiune de Android nu a impresionat. Google a inceput sa faca actualizari dese insa nu prea aduc noutati.

  • Optimizarea autonomiei – Android 9 ne ofera o optimizare a modului in care sunt pornite aplicatiile in fundal, asa ca vom avea un plus de autonomie la baterie, pe langa acest lucru mai aveam si optimizarea modului la modul luminozitate.
  • App Actions -Aceasta este o functionalitate ce invata din „context” sau aplicatiile utilizate frecvent si iti propune diferite actiuni. Este destul de buna functia, si daca stii sa o folosesti vei economisi timp.
  • Slices – Un mod disponibil pe Android 9 Pie ce iti ofera informatii relevante ce reies din aplicatii utilizate pe dispozitivul dumneavoastra. 
  • Navigarea printr-un singur buton de home – Probabil ca si tu te-ai obisnuit cu navigarea prin clasicele butoane, home, back si aplicatii recente. Ei bine Google vrea sa schimbe asta prin introducerea unui singur buton iar pentru aplicatii recente va fi nevoie doar de un swipe in sus, dat oriunde.
  • Noul Dashboard – Arata mai bine, si te face sa iti folosesti timpul intr-un mod mai constructiv si mart.

Acestea sunt unele dintre cele mai interesante noutati de pe Android 9 Pie.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!