Android 9 Pie
Android 9 Pie

Android 9 Pie, a fost lansat in mod oficial zilele trecute si primele telefoane ce au avut parte de un upgrade la aceasta versiune sunt smartphone-urile de la Google, si anume Google Pixel, toate versiunile.

Mai jos am pregatit o lista cu noutatile despre Android 9 Pie, pe scurt, pentru ca inca de la inceput vreau sa va spun ca nici aceasta versiune de Android nu a impresionat. Google a inceput sa faca actualizari dese insa nu prea aduc noutati.

  • Optimizarea autonomiei – Android 9 ne ofera o optimizare a modului in care sunt pornite aplicatiile in fundal, asa ca vom avea un plus de autonomie la baterie, pe langa acest lucru mai aveam si optimizarea modului la modul luminozitate.
  • App Actions -Aceasta este o functionalitate ce invata din „context” sau aplicatiile utilizate frecvent si iti propune diferite actiuni. Este destul de buna functia, si daca stii sa o folosesti vei economisi timp.
  • Slices – Un mod disponibil pe Android 9 Pie ce iti ofera informatii relevante ce reies din aplicatii utilizate pe dispozitivul dumneavoastra. 
  • Navigarea printr-un singur buton de home – Probabil ca si tu te-ai obisnuit cu navigarea prin clasicele butoane, home, back si aplicatii recente. Ei bine Google vrea sa schimbe asta prin introducerea unui singur buton iar pentru aplicatii recente va fi nevoie doar de un swipe in sus, dat oriunde.
  • Noul Dashboard – Arata mai bine, si te face sa iti folosesti timpul intr-un mod mai constructiv si mart.

Acestea sunt unele dintre cele mai interesante noutati de pe Android 9 Pie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here