Android O
Android O

Android O se aproprie de lansare, in mediul online apar zilnic informatii despre aceasta versiune a acelui mai popular sistem de operare de pe mobil, android. Astazi am sa va prezint cateva caracteristici cu care ar putea veni, o data de lansare si alte cateva informati, urmand ca acest articol sa fie actualizat treptat daca vom primi actualizari.

Nu stim sigur cand se va lansa aceasta versiune de android, insa se speculeaza ca prin vara ar trebuii sa se lanseze primele telefoane de la Google cu aceasta versiune de android, numita pana acum doar „O”, multi se gandesc la „Oreo”, insa pana acum nu este nimic confirmat.

Mai jos am sa va ofer cateva informatii cu privire la caracteristicile pe care le poti primi cu aceasta noua versiune de android.

  • Durata de viata a bateriei: Noua versiune de android va fi foarte bine optimizata pentru smartphone-ul nostru, aceasta fiind capabila sa imbunatateasca semnificativ durata de viata a bateriei.
  • Gruparea notificarilor: O functie interesanta este ca in vom putea grupa notificarile in canale.
  • Amanarea notificarilor: Indiferent de motivul pe care il ai, vei putea amana notificarile de pe smartphone-ul tau.
  • Picture-in-picture: Functia „Picture-in-picture”, iti va da posibilitatea de a interactiona cu o alta aplicatiei in timp ce vizionezi o imagine sau un video.
  • Aplicație de autofill: Acesta este un sistem ce iti va completa automat anumite campuri text, cu parole, username, etc. Functia va fi usor de utilizat si de costumizat.
  • Wide-gamut color. Datorita faptului ca avem parte de o avansare tehnologica foarte rapida, ecranele telefoanelor devin tot mai bune, functia „Wide-gamut color” este venita pentru a putea beneficia pe deplin de toate culorile si subtilitatile acestor ecrane.
  • Audio HiFi Bluetooth: Vei putea transmite wireless audio de calitate superioara.

Cam acestea sunt unele dintre caracteristicile cele mai interesante primite in comunicatul de presa, se pare insa ca nu stralucesc la capitolul „excelenta”, insa sunt binevenite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here