Apple deschide magazine noi în China, Germania si US !

În timp ce echipa de retail de la Apple schimbă design-ul pe care îl au în magazinele lor în majoritatea orașelor, compania de renume s-a extins cu înca trei noi magazine în China, Germania și SUA.

Au fost mai mult de 350 de angajati în noile magazine care au fost deschise din Nanjing (China), Cologne (Germania) și Miami (US) i-au primit călduros pe mii de clienți la deschiderea magazinelor.

„Fiecare magazin completează arhitectura locală, de la fațada restaurată în Schildergasse la calea de intrare de sticlă din Nanjing,“ a declarat compania într-o declarație sâmbătă.

Pentru prima dată în fiecare oraș specificat mai sus, clienții pot explora Forumul sau varianta în engleză, The Forum – un loc în care comunitatea locală se poate aduna și învăța împreună.

Toate cele trei magazine dispun, de asemenea, de o sala de consiliu – un spațiu pentru antreprenorii locali și pentru dezvoltatorii și clienții de afaceri

La 12 martie, Apple a redeschis magazinul din St. Johns Town Center din Florida – compania magazin 35th actualizat la cel mai recent design.

Apple a deschis primul magazin în data de 15 mai 2001, la mall-ul Tysons Corner Center din Virginia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here