Nokia 7+
Nokia 7+

HMD Global lansează în 2018 un telefon numit Nokia 7+, acest telefon va avea un design cu adevărat modern, după mai multe informaţii apărute în presa despre specificaţii şi piese hardware, avem acum şi imagine reală cu acest telefon.

Imaginea apărută pe internet nu face altceva decât să ne confirme ceea ce ştim deja, nu vine cu alte informaţii noi despre care nu am fi ştiut, din zvonuri.

Putem observa rapid din imaginea de mai jos ca noul telefon al celor de la HMD Global şi anume, Nokia 7+, vine cu butoanele power şi volum au fost mutate puţin mai jos faţă de poziţia anterioară pe modelele din 2017, că branding-ul Nokia rămâne pe partea din faţă în colţul din dreapta-sus şi că senzorul de amprentă nu mai este pe partea din spate.

Nokia 7+
Nokia 7+

La capitolul hardware se presupune că telefonul va veni cu chipset Snapdragon 660, ecran Full HD+, cameră foto duală cu senzori de 12, respectiv 13 megapixeli şi posibilitatea de a adăuga un card microSD pentru extinderea spaţiului de stocare.

Aşteptam mai multe informaţii despre acest telefon, poate şi o confirmare oficială pentru a ştii când acest telefon se va lansa.

Nokia a mai lansat şi în 2017 telefoane pe piaţa din România însă nu prea au fost populare, vom vedea dacă în 2018 acest lucru se va schimba sau Nokia chiar trebuie să vină cu o versiune cu adevărat revoluţionară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here