Care sunt Top 5 cele mai bune aspiratoare robot ?

0
488

In prezent, aproape fiecare locuinta detine cate un aspirator. Cu totii stim ca tehnologia a evoluat considerabil, iar vremea aspiratoarelor mari si galagioase a apus. Cine le-a luat locul ?

O noua inventie te va ajuta sa iti faci treaba mult mai usor si mai rapid. Mai jos veti vedea un Top 5 al celor mai bune aspiratoare robot.

5 IROBOT ROOMBA 782

Acesta este un robot de facut curat foarte compact si silentios. Are o putere de doar 33 W si o autonomie a bateriei de 120 de minute. Dimensiunile lui IROBOT sunt reduse, iar acest lucru reprezinta un mare avantaj deoarece nu te va incurca prea mult. Latimea sa este de 35 de cm iar inaltimea de 9.5 cm. Nici greutatea nu este una foarte mare. IROBOT ROOMBA 782 cantareste aproximativ 3.8 kg

4 DIRT DEVIL Spider M607

Avand in vedere raportul calitate-pret, DIRT DEVIL este alegerea potrivita. Autonomia bateriei sale este de 60 de minute, mai mult decat suficient pentru o locuinta ceva mai mica. Datorita formei si dimensiunilor sale, acesta poate face fata si celor mai inguste locuri. Acesta are o greutate de 1.5 kg, iar pretul sau este de 899 lei.

3 IROBOT ROOMBA 866

Este unul dintre cele mai performante aspiratoare robot de pe piata. Sistemul de curatare a fost imbunatatit fata de modelele anterioare. Cu ajutorul programului AirForce IROBOT 866 are o eficinenta cu 50% mai mare in comparatie cu alte modele.

2 Samsung Visionary Mapping System

Acesta este dotat cu o camera digitala si doua procesoare, iar cu ajutorul sistemului Visionary Mapping, poate sa realizeze o harta specifica pentru curatenie. Inca un lucru special este capacitatea sa de a merge singur la sursa de incarcare.

1 IROBOT ROOMBA 980

IROBOT 980 dispune de o navigatie iAdapt 2.0 cu o localizare vizuala. De asemenea puteti lua aplicatia iRobot care va ajuta sa il controlati de la distanta, ba chiar sa il programati si sa il lasati sa isi faca treaba singur.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here