Asus tocmai a dezvăluit un nou laptop, și anume Asus ROG Zephryus S GX7001 – „primul laptop din lume” cu un ecran de 300Hz.

Compania a lansat astăzi modelul Asus ROG Zephryus S GX7001 de 300Hz la IFA 2019 din Berlin. Laptopul face parte din linia de notebook-uri de gaming a companiei, ce are o rată de refresh a ecranului de 300 Hz și o dimensiune de 17 inch.

Afirmația companiei Asus este un pic cam grea să fie demonstrată, fiindcă Acer a debutat și el un laptop de 300Hz în cadrul evenimentului (mai devreme în aceeași zi). Este vorba de Triton 500, care se pare că folosește același ecran.

În afara acestui aspect, ROG Zephryus S GX7001 pare o fiară destul de solidă când vine vorba de specificații brute. Laptopul este confirmat pentru a avea un Nvidia GeForce RTX 2080 GPU și un procesor Intel Core i7 de generația 9. Aceste specificații vor însemna că va răspunde chiar și celor mai exigente jocuri triple-A, inclusiv celor proaspăt lansate precum Cyberpunk 2077.

În afară de asta, va avea același sistem de răcire personalizat, pe care l-am văzut pe prototipul Asus ROG Zephryus S GX7001, plus Swus GPU și tehnologia Aura Sync. Acest lucru va permite ca lucrurile să fie mai spectaculoase, cum ar fi setări custom RGB ale tastaturei.

Asus a confirmat că varianta de 300 Hz a modelului ROG Zephyrus S GX7001 va fi pusă în vânzare în octombrie. Prețul nu a fost arătat, dar având în vedere specificațiile sale, nu ne așteptăm să fie ieftin.

Asus ROG Zephryus S GX7001 este unul dintre numeroasele laptopuri de gaming care își fac apariția la IFA 2019.

Ce părere ai despre acesta? Mai multe detalii vor fi făcute publice în curând și în același timp un posibil review va apărea pe site. Nu uita să revii și să ne scrii în comentarii părerea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here