BATTLEGROUNDS vs H1Z1 King of the Kill – Pe care merita sa il cumparati si de ce

Battlegrounds este un joc apărut în anul 2017 şi se pare că este deja foarte popular şi jucătorii de H1Z1 King of the Kill se îndreaptă tot mai mult spre acest joc din diverse motive. Dar oare merită să cumpărăm PUBG?

Jocul Battlegrounds este dezvoltat de către Bluehole, şi reprezintă o combinaţie între H1Z1 (ştiţi voi care) şi ARMA III. Jucătorii acestui joc au misiunea de a supravieţuii la fel ca şi pe cele similare vor fi „aruncaţi” pe o insulă iar ultimul player rămas în picioare va câştiga game-ul.

Din cifre aflăm că jocul acesta este mult mai apreciat de cât H1Z1 chiar dacă în momentul de faţă prezintă bug-uri. În luna mai a acestui an PUBG a reuşit să ajungă la peste două milioane de jucători.

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS a trimis H1Z1 King of the Kill pe tărâmul uitării din cauza faptului că este mai atractiv de cât H1Z1 motivele principale ar fi grafica jocului, skin-urile şi itemele noi adăugate dar şi modurile de joc şi modul în care playeri vor trebui să interacţioneze între ei.

Am încercat şi eu acest joc şi pot spune că într-adevăr este ceva mai atractiv de cât H1Z1, feedback-urile de pe steam spun acelaşi lucru însă dacă ar trebui să renunţăm la H1Z1 pentru PUBG ei bine mai trebuie să ne gândim înainte să aruncăm bani.

Practic PUBG nu este de cât un alt joc la fel ca H1Z1 dar cu câteva chestii noi adăugate care sunt foarte apreciate şi virale, H1Z1 nu a reuşit să treacă testul timpului cu update-uri noi şi interesante aşa că la primul joc mai serios tot de acelaşi gen, jucătorii au început să plece spre schimbare.

Jocul mai are şi un punct în plus, fiind foarte mult promovat în mediul online pe YouTube şi pe alte site-uri de stream aşa că acum ştim de ce este şi aşa de popular.

Într-adevăr este un joc foarte bun şi chiar îl recomand celor ce le plac acest gen de jocuri, dar repet încă nu are un motiv foarte întemeiat să renunţăm la H1Z1 (dacă îl avem în steam) pentru a da 30 de euro pentru PUBG (sau poate doar pentru că avem o DACIA 1310) în joc :).

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!