Call of Duty: Mobile vine în curând pe Android și iOS

Activision, editorul din spatele seriei Call of Duty (COD) – populara franciză de jocuri video tip shooter first person, aduce acum un nou joc gratuit pentru platformele Android și iOS. Anunțul despre noul joc a fost făcut în timpul conferinței Unity Keynote la Game Developers Conference (GDC) 2019, marți.

Versiunea mobilă a Call of Duty va avea atât modul zombie, cât și modul de luptă royale. De la Black Ops la Modern Warfare, ne putem aștepta la hărți populare și moduri de joc precum Nuketown, Crash și Hijacked, împreună cu Free for All, Team Deathmatch, Frontline, Search and Destroy.

„Call of Duty: Mobile este pregătit să ofere experiența first person pentru jucătorii de pe dispozitivele mobile în confruntări competitive.

„Jocul conține moduri suplimentare care vor fi anunțate în perioada care urmează”, a declarat Activision pe site-ul său.

Versiunea beta a jocului a fost creată în colaborare cu Activision și studioul Timi de la Tencent, care oferă jocuri populare precum Honor of Kings și CrossFire. Jucătorii ar trebui să se aștepte la „grafici uimitoare și topografie” în ultimul joc mobil, spune Activision.

„Oferim o experiență uimitoare, de tip first person cu multă acțiune direct pe dispozitivele mobile, cu o grafica incredibila si un game visceral de tip Call of Duty”, a spus Chris Plummer, VP Mobile la Activision. „Împreună cu echipa de la Tencent, reunim o colecție cu cele mai iubite hărți, moduri competitive, personaje familiare și arme de-a lungul acestei francize, într-o experiență epică pentru prima dată pe telefonul mobil”.

Versiunea beta a jocului mobil va fi disponibilă în curând în Europa, America de Nord, America de Sud și alte țări.

Cei interesați se pot preînregistra acum online. De asemenea, utilizatorii de dispozitive Android se pot preînregistra în Magazinul Google Play. Conform site-ului jocului, aplicația și orice actualizări viitoare sunt gratuite.

Puteți vedea trailer-ul jocului mai jos:

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!