Cand va fi lansat Disney+ ce pret va avea si ce ne va aduce nou?

Disney+ Romania va fi lansat de curand, aceasta platforma de divertisment, va fi un serviciu de streaming similar Netflix, HBO, Hulu sau Amazon Prime. Ce pret vor avea abonamentele si ce ne va aduce nou, ei bine despre asta vom discuta in acest articol.

In cadrul unei conferinte de presa, Bob Iger, CEO, a dezvaluit informatii ce le putem lua ca fiind oficiale din partea Disney. Aceste informatii constau in abonamentele ce le vor avea cei de la Disney pe platforma Disney+.

Bob a spus ca serviciul va fi disponibil sub forma de abonament ce va costa 12.99 dolari pe luna, iar acesta contine Disney+, ESPN+ si versiunea cu reclame a aplicatiei Hulu. Pentru cei ce vor doar acces la Disney+ vor putea opta pentru abonamentul de doar 6.99 dolari, fara sa mai plateasca pentru celelalte servicii.

Disney+ Informatii

Pe langa preturile abonamentelor, Bob a mai precizat si potentialul de colaborari pentru „reimaginari” ale unor filme precum Home Alone, Night at the Museum, Diary of a Whimpy Kid si Cheaper by the Dozen.

Christine McCarthy, CFO Disney, estimează că până în 2024 platforma va avea între 60 și 90 de milioane de abonați iar disponibilitatea platformei va fi la nivel global in toate colturile lumii in doar 2/3 ani, iar o treime din abonatii estimati mai sus vor fi din afara Statelor Unite.

Lansarea serviciului va avea loc prima oara in America de Nord, pe data de 12 noiembrie 2019, iar in Europa de Vest si Asia-Pacific, pana la sfarsitul lui 2019. O data cu inceputul anului 2020, acest serviciu va putea fi disponibil si in Romania pentru ca se va lansa si in Europa de Est si America Latina.

Daca va fi bun sau rau, ei bine, trebuie sa asteptam timpul sa treaca si vom veni cu informatii actualizate despre acest serviciu, in mod constant. Deja avem foarte multe servicii de acest fel iar pentru a face abonament la toate nu este rentabil, cu siguranta vor aparea si servicii ce vor avea abonament la toate la un pret mai mic.

Despre Disney+, puteti citi mai multe informatii pe pagina oficiala. Unde aveti un buton, deocamdata care scrie „Tina-ma la curent”

Articole recente

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

De acum vei putea raporta orice postare falsă sau dezinformatorie pe Instagram

Compania Facebook a anunțat că și-a extins programul de Third Party Fact-Checking pe Instagram asupra pozelor și videoclipurilor. În cadrul acestei modificări, utilizatorii platformei...

ZTE nubia Z20 un smartphone cu ecran pe spate foarte spectaculos

Nubia Z20 a fost lansat de catre compania ZTE iar acesta surprinde prin frumusetea lui, dar mai ales prin faptul ca se numara printre...

Apple Card serviciul despre care nu ai auzit si este foarte folositor

Apple a lansat un serviciu, Apple Card ce nu a fost lansat asa cum suntem obisnuiti, cu evenimente globale, totul a fost lansat, mai...

Cum să închizi sau restartezi Galaxy Note10/Note 10 Plus

Samsung și-a anunțat ultimele telefoane, Samsung Galaxy Note 10 și Note 10 Plus, în urmă cu câteva zile. Dacă intenționezi să îți cumperi oricare...

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!