iPhone 9
iPhone 9

iPhone 9 nu va fi lansat chiar in septembrie!

Cu siguranţă aştepţi cu nerăbdare informaţii noi despre următoarele modele ce vă vor fi lansate de către Apple, şi noi ne numărăm printre nerăbdători, aşa că informaţii bune şi neplăcute vor fi mereu anunţate pe site atunci când aflăm ceva.

Din ultimele informaţii aflăm că Apple pregăteşte o surpriză neplăcută, în ceea ce priveşte lansarea lui iPhone 9, telefon despre care sincer să fim, credem că nu va rupe gura târgului, acest lucru din cauza faptului că iPhone X (10) a fost lansat, deci, posibil ca Apple să o lase mai moale cu inovaţiile şi să ne ofere un smartphone similar cu „X” (în cel mai bun caz), la un preţ decent şi cu îmbunătăţiri la capitol de hardware şi software, îmbunătăţiri, doar aşa să fie făcute. Pentru că la fel, după cum ştim, cu un telefon de 2.000 lei deja putem rula orice aplicaţie.

Am ajuns până aici şi totuşi încă nu v-am spus care este surpriză neplăcută pregătită de Apple, ei bine:

Se zvoneşte că într-adevăr Apple pregăteşte lansarea lui iPhone 9, un telefon ce va fi prezentat în luna septembrie, însă cei ce vor să îl achiziţioneze vor mai aştepta din cauză că potrivit analistului Katy Huberty, Apple are probleme cu stocurile de ecrane LCD.

Partea bună este însă că acest telefon nu va mai costă 1000 de dolari, iar la liber vă fi la un preţ mai decent, pe undeva pe la 700 dolari, software-ul şi hardware-ul vor fi mai slabe în comparaţie cu X însă vor fi îmbunătăţiri la capitolul calitate-preţ.

Sincer să fim, iPhone X este al naibii de scump şi, după cum vedeţi, pe piaţa sunt telefoane similare în design şi performante şi nu sunt aşa de scumpe. (Te salut Huawei P20 Pro).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here