Căștile wireless earbuds au evoluat foarte mult

Ceva timp în ultimii doi ani, căștile earbuds fără fir au evoluat de la stânjenitor până la impresionant de bune și de la ”nu prea merită” la ”singura pereche pe care o port”. Apple merită o mulțime de credite pentru acest lucru: a reușit să-i facă pe oameni să poarte în urechi ceea ce arată ca niște bastoane de țigări scurte, în schimbul unei conexiuni perfect între dispozitiv și căști. Dar există și alții care au făcut niște pași înainte, precum Bragi, Jabra, Samsung și Bose.

Ultimele două companii au produs ceea ce considerăm a fi căști deosebit de bune fără fir: Samsung Gear IconX (a doua generație) și Bose SoundSport Free. Deci, în ultimul episod al lui Versus, s-a făcut o comparație între aceste două perechi, care variază în preț de la 160 la 200 de dolari.

Sunt multe lucruri de luat în considerare în aceste zile când vă aflați pe piața căștilor noi și, în cea mai mare parte, standardele sunt aceleași. Veți cântări în continuare calitatea sunetului, prețul, controalele audio avansate, stilul și potrivirea. Cu toate acestea, cu ajutorul căștilor fără fir, în special, ultima considerație este cea mai importantă. Confortul devine la fel de esențial ca și cum ați fi la cumpărat de pantofi; în cazul în care urechile vă dor sau simțiți că ar putea cădea în orice moment, atunci orice fel de cache de brand sau de asigurare a calității este imediat negat de o potrivire proastă.

Iată un top 10 cu cele mai bune căști fără fir care se fixează în ureche:

[tie_list type=”starlist”]

1. Sennheiser Momentum Free: £159, Amazon

2. Sony WF-1000X: £197.69, Amazon

3. B&O E8: £249, Amazon

4. Pixel Buds: £159, Google Store

5. Beats by Dr. Dre Powerbeats3: £123.99, Amazon

6. Apple AirPods: £159, John Lewis

7. Bose SoundSport Free: £179.95, John Lewis

8. Sennheiser CX 6.00BT: Amazon, £84.99

9. Jabra Elite Sport: £174.67, Amazon

10. Onkyo W800BT: £229.99, Amazon

[/tie_list]

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here