Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 a fost lansat pe data de 25 februarie 2018, acest telefon vine cu specificaţii de top, un preţ pe măsură şi un design superb. Dacă merită sau nu acest telefon să fie achiziţionat voi decideţi, în acest articol am să vă prezint preţul acestui telefon, de unde îl veţi putea achiziţiona cel mai ieftin în România dar vom face şi o mică descriere a specificaţiilor.

Telefonul se va găsi în abonamentele de la Orange, Telekom, Digi şi Vodafone. Preţurile vor fi mai mici decât în cazul în care vrei să achiziţionezi telefonul la liber însă cu tot cu abonamentul de voce/internet veţi ajunge să plătiţi în rate ceva mai mult pe acest telefon.

Cel mai mic preţ al lui Samsung Galaxy S9 în România în momentul de faţă este la eMAG, click aici pentru mai multe informaţii despre preţ. În momentul de faţă telefonul costă 3.900 de lei dar cu siguranţă în timp acesta va scădea dramatic.

Acum că am prezentat cele mai mici preţuri a telefonului Samsung Galaxy S9, vom analiza puţin exteriorul, interiorul şi software-ul telefonului al celor de la Samsung.

Design

Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9

Din prima am să încep cu o critică, îmi pare rău dar este clar că pe partea din fata Galaxy S9 se aseamănă izbitor de mult cu S8, telefonul nu are nici o diferenţă la prima vedere faţă de S8 şi se poate interpreta foarte uşor.

Începi să îţi dai seama că este vorba de Samsung Galaxy S9 abia când te uiţi pe partea din spate a telefonului, acesta vine cu o schimbare ce mulţumeşte mulţi dintre fanii seriei Galaxy, este vorba despre găsirea senzorului de amprenta pe spatele telefonului, o alegere înţeleaptă a celor de la Samsung.

Nu vreau să spun că acest telefon nu îşi merita investiţia, cu siguranţă este un upgrade bun, însă nu de la Galaxy S8. Telefonul îşi merită pe deplin investiţia, este fabricat cu foarte mare atenţie vine cu sticlă pe partea din fata iar spatele chiar îţi fură privirea.

În caz de vreţi să achiziţionaţi acest telefon ca un upgrade de la S8 la S9 pentru design nu ar fi cea mai inspirată alegere. Cel puţin doar o părere după analizarea celor două telefoane.

Hardware, software şi ecran.

Potrivit celor de la Samsung telefonul Samsung Galaxy S9 are o baterie de 3000 mAh, la fel ca S8 însă procesorul este optimizat pentru o autonomie cât mai mare.

Avem parte de un procesor Exynos octa-core de ultima generaţie fabricat pe un proces de litografie de 1 onm (adică acest lucru ne promite o performanţă mai mare dar şi un consum mai mic al energiei). Aici un lucru bun de la Samsung.

Samsung nu a urcat memoria ram la 6 GB, iar spaţiul de stocare a rămas 64 GB, pentru un telefon de 4000 lei cu siguranţă trebuia să vorbim de memorii mai mari.

Camera foto

Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9

Probabil lucrul pentru care chiar s-ar merita un upgrade de la S8 la S9 este camera foto a lui Samsung Galaxy S9 care în momentul de faţă este telefonul cu cea mai bună cameră foto întrecând iPhone X sau celebrul Google Pixel 2, numit până acum tata telefoanelor când vine vorba de cameră foto.

Avem o cameră de 12 MP pe partea din spate, cu diafragmă variabilă: f/1.5 şi f/2.4 f/1.5. Acest lucru este important pentru situaţiile în care lumina este slabă, iar f/2.4 este folosit atunci când lumină este suficientă.

Samsung a mai adăugat şi filmare la 960fps, 0.2 secunde sunt transformate în 6 secunde într-un material video, această forţa este dată de procesorul puternic ce ne oferă această posibilitate la filmări de rezoluţie HD. Bine-înţeles această funcţie o aveam şi de la Sony în 2017.

Concluzie

Telefonul merită cumpărat dacă aveţi buget pentru acesta, cu siguranţă cel mai bun telefon de pe piaţă. Totuşi pentru acest preţ era frumos să vorbim şi de un design ceva mai schimbat, totuşi nu putem spune decât că telefonul arată superb.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here