Download CCleaner
Download CCleaner

Download CCleaner – Descarca ultima versiune CCleaner pentru Windows, in siguranta. Program de curat Windows de registri, activitate online, cache, istoric etc.

DESCARCA CCleaner

Descriere CCleaner

Acest program de curatat este unul dintre cele mai potrivite solutii atunci cand vrem sa ne facem sistemul de operare un pic mai rapid dar si pentru a evita o posibila problema cu viteza de operare.

Programul CCleaner vine in ajutorul oricarui posesor de PC cu 4 caracteristici principale, Cleaner, Registry, Tools și Options.

Programul este usor si intuitiv, poti face curat in doar cateva secunde iar acest lucru facut o data pe saptamana iti va ajuta sistemul de operare.

Descrierea autorului

„CCleaner este un instrument de optimizare a sistemului freeware, intimitate și curățenie. Înlătură fișierele neutilizate din sistemul dvs., permițând Windows-ului să ruleze mai repede și eliberând un spațiu pe hard disk. De asemenea, curăță urmele activităților dvs. online, cum ar fi istoricul dvs. pe Internet. În plus, acesta conține un utilitar complet de curățare a registrelor.” – traducere oferita prin google translate.

Companie: Piriform Limited
Scris în: C++
Data lansării inițiale: 23 septembrie 2003

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here