Ce este dropshipping-ul? Informaţii pe scurt.

2
1399
Ce este dropshipping-ul? Informaţii pe scurt.
Ce este dropshipping-ul? Informaţii pe scurt.

Înainte de a dezbate puţin mai pe larg subiectul, vreau să vă spun că dropshipping-ul, este o metodă foarte bună de făcut bani după ceva timp de activitate, acum depinde şi cum te descurci, dacă ai clienţi poţi să faci mii de euro din primele luni.

Ce este dropshipping-ul?

Este un beneficiu acordat persoanelor de către magazinele on-line mai mari, prin care, tu eşti un fel de reseller autorizat, poţi vinde orice produs, pe lângă asta, unele firme îţi oferă şi transport gratuit, de exemplu, pe eBay, produsul costă 7$, iar tu, după ce ai încheiat un parteneriat de dropshipping, îl poţi pune la tine pe site cu 15$ şi oferi şi transportul gratuit. Asta înseamnă pe scurt dropshipping, vinderea produselor de la magazine on-line pe site-ul tău sau oriunde altundeva.

Cum pot face dropshipping?

Sunt diferite căi, la noi în România se foloseşte, însă nu în mare parte, datorită faptului că nu prea avem persoane care ne pot face un parteneriat de tip dropshipping, însă, ca să vinzi produsele poţi să:

  • le adaugi pe un site de anunţuri dacă nu ai cunoştinţele necesare pentru deschiderea propriului site, îţi recomand să le adaugi pe un site de anunţuri, în plus, s-ar putea să fie mai benefic în prima lună pe plan financiar.
  • îţi faci propriul site este foarte recomand şi foarte profitabil după ceva timp de activitate, asta dacă nu ai deja clienţii din prima lună.
  • vinzi pe grupurile de pe facebook da, se fac bani pe facebook fără ajutorul facebook! Nu sună cum trebuie, însă, multe persoane postează diferite produse luate prin dropshipping pe grupurile de pe facebook de tip bazar, majoritatea pe grupurile din oraşele lor.

Menţionez că dropshipping-ul se poate face şi în afară şi este foarte benefic datorită faptului că dvs. nu trebuie să stocaţi niciun colet!

Site-uri dropshipping:

zentrada

bigbuy.eu

2 COMENTARII

  1. Salut! Foarte bun articolul… Cea mai buna metoda de a face dropshipping din Romania , nu in Romania ..e sa se creeze un magazin dropshipping si vandut in Europa sau SUA… Sunt putini proveedori fiabili in Romania si putine produse sau scumpe… Salut

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here