MacBook
MacBook

Apple, în general, actualizează fiecare producție de laptop doar o dată pe an – și uneori chiar mai puțin frecvent. Dar, deoarece nimeni nu știe exact când au loc aceste actualizări, precauția apare în momentul în care are loc achiziționarea unui anumit model de MacBook deoarece o versiune actualizată sau un înlocuitor complet al acelui model ar putea fi lansat la scurt timp după aceea.

Având în vedere acest lucru, iată o listă cu fiecare ultim model de laptop Mac în funcție de linia de producție, când Apple a actualizat-o ultima dată, când ne așteptăm să vadă o actualizare majoră și dacă ar trebui să cumperi chiar acum dacă speri să eviți un „ar fi trebuit să aștept” . Acestea fiind spuse, ar trebui să cumpărați un laptop nou atunci când aveți nevoie de el: orice model nou care iese nu va face ca un laptop pe care îl dețineți să încetinească brusc sau să devină mai puțin util.

1. Apple MacBook Pro (13-inch, 2017)

Cea mai bună opțiune


Chiar acum MacBook Pro (13-inch, 2017, Two Thunderbolt 3 Ports) este cel mai puțin costisitor laptop Mac care are toată puterea, conectivitatea și caracteristicile pe care majoritatea oamenilor vor avea nevoie, într-un pachet care va continua să vă servească bine mulți ani.

Versiunea cu două porturi Thunderbolt a MacBook Pro de 13 inch nu vă oferă Touch Bar sau senzorul Touch ID găsit pe modelele MacBook Pro de ultimă generație 2017 și este puțin mai lent decât celelalte modele. Dar majoritatea oamenilor nu au nevoie de Touch Bar, iar majoritatea nu vor observa diferența de performanță – dacă știi că o vei face, știi deja că acest model nu este pentru tine.

Un avantaj pe care acest MacBook Pro îl are asupra versiunii cu patru porturi Thunderbolt și bara de atingere are o durată mai lungă de viață a bateriei: personalul Betit raportează la acest model că are o durată de viață normală a bateriei cu până la câteva ore mai multe decât durata de viață a bateriei raportată de personal cu versiunea touchbar.

AFLA MAI MULTE INFORMATII!

2. Apple MacBook (12-inch)

Cea mai mică și simplă opțiune

Modelele MacBook Pro de 13 inchi oferă performanțe mai mari decât au nevoie majoritatea utilizatorilor, dar acest lucru înseamnă că laptopul va fi ușor de utilizat tim de ani de zile. Cu toate acestea, dacă portabilitatea este mai importantă pentru dvs., MacBook-ul de 12 inch este o opțiune atrăgătoare – cu câteva dezavantaje semnificative.

Cu o lățime de doar 11 inch, adâncime de 7,75 inch și o grosime de 0,14 până la 0,52 inci, MacBook-ul de 2 kilograme este șocant de subțire și ușor, și nu este mult mai mare decât un iPad Pro de 9,7 inch cu o tastatură Smart atașată. Cu toate acestea, MacBook-ul are un ecran de 2304 × 1440, display retina de 12 inchi și o tastatură de dimensiuni reduse (noua versiune de profil a Apple) și oferă aceeași durată de viață a bateriei de 10 ore ca și alte laptopuri Mac. Este de asemenea singurul MacBook disponibil în patru finisaje: silver, space gray, gold, și rose gold.

AFLA MAI MULTE INFORMATII!

3. Apple MacBook Pro cu Touch Bar (15-inch, 2017)

Cel mai puternic și mare laptop Mac

MacBook Pro de 15 inch este laptop-ul pilot Apple, conceput special pentru cei care au nevoie de cea mai bună performanță: În afară de ecranul Retina de 15 „, 2880 × 1800, care are aceeași luminozitate și gamă de culori ca 2016 și ulterior Modelele de 13 inch – MacBook Pro de 15 inch este singurul laptop Mac cu procesor quad-core Intel Core i7 și are procesoare grafice mai rapide (inclusiv GPU-uri integrate și discrete), memorie RAM mai rapidă și stocare mai rapidă.

Este limitat la 16 GB de RAM. În timp ce 16 GB este mai mult decât suficient pentru majoritatea oamenilor, unii profesioniști ar dori opțiunea de upgrade la 32 GB (sau mai mult). Bănuiesc că chiar și printre ei, o bună parte ar prefera o durată lungă de viață a bateriei peste opțiunea de a avea mai mult de 16 GB de memorie RAM, având în vedere alegerea, dar este totuși o limitare frustrantă pentru oricine are nevoie de mai multă memorie.

AFLA MAI MULTE INFORMATII!

Cam acesta este topul pe astăzi. Sperăm că vă este de folos iar dacă va plăcut lăsați un comentariu mai jos sau distribuiți mai departe pe rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here