Cel mai bun mousepad
Cel mai bun mousepad

Cel mai bun mousepad – Chiar dacă multă lume nu îi da importanţă, mousepad-ul reprezintă un component de bază al unui PC, mai ales dacă eşti gamer. Un mousepad bun are rolul de a aduce la maxim experienta unui utilizator ce foloseşte un mouse iar pentru gameri în special acest lucru este extrem de important.

Am avut ocazia de a testa o gamă variată de produse mousepad de la diferite site-uri şi firme de prin România aşa că am ales 5 mousepad-uri care sunt cele mai bune din perspectiva mea.

Mai jos aveţi 5 cele mai bune mousepad-uri, apoi veţi putea citi şi un mic tutorial despre cum alegem cel mai bun mousepad.


Cel mai bun mousepad
Cel mai bun mousepad

1. Mousepad profesional SteelSeries QcK +

Chiar dacă eşti un gamer înrăit acesta ar putea fi cel mai bun mousepad pentru tine. SteelSeries QcK + este un mousepad profesional ce are dimensiuni generoase, mai exact de 45×50 cm, acest lucru garantează că nu vei ieşi de pe suprafaţa acestuia.

 • Mărime: 45×50 cm – foarte practic nu ieşi cu mouse-ul de pe suprafaţa acestuia şi acoperă şi zona de sub antebraţ.
 • Durabilitate: Durabilitate ridicată te poţi folosi de acesta până la 5 ani (poate şi mai bine).
 • Îngrijire: Îl puteţi băga fără nici o grijă la maşina de spălat sau îl puteţi curăţa manual, se curăţa de orice fastfood cum ar fi cola, chipsuri şi altele.
 • Utilitate: Practic şi când vine vorba de mouse, acesta nu rupe picioruşele mouse-ului iar în jocuri oferă confort.

AFLA MAI MULTE DETALII

Cumparati de pe:


Cel mai bun mousepad
Cel mai bun mousepad

2. Mousepad gaming Razer Goliathus Speed, 920 x 294 x 4 mm

Cunoaştem foarte bine Razer pentru perifericele de gaming de foarte bună calitate, pentru a completa lista de periferice cei de la Razer au lansat şi numeroase mousepad-uri. Printre cele mai importante mie mi se pare Razer Goliathus Speed de dimensiunea 920 x 294 x 4 mm. Acesta este un mousepad ce oferă jucătorului viteză mare în gameplay, lucru ce poate desemna jucătorul.

 • Mărime: 920 x 294 x 4 mm – Poţi pune cu uşurinţă şi tastatura şi mouse-ul pe acelaşi mousepad fără ca una din cele două periferice să părăsească spaţiul mousepad-ului.
 • Durabilitate: Cu o durabilitate foarte mare de viaţa acest mouse poate rezista până la un deceniu în funcţie de cum este folosit.
 • Îngrijire: Foarte uşor de spălat însă aveţi grijă ce detergent folosiţi şi temperatura apei să nu fie foarte ridicată.
 • Utilitate: Mărimea face din acest mousepad o componentă foarte precisă şi utilă gamerilor, veţi avea un spaţiu nelimitat pentru mouse şi veţi putea să puneţi şi tastatura deasupra acestui mousepad.

AFLA MAI MULTE DETALII

Cumparati de pe:


3. Mousepad Gaming A+ MP1, Negru

Şi pentru că ştim că veţi vrea şi un mousepad low-cost am ales să introduc în această listă şi mousepad-ul A+ MP1, Negru ce oferă o elegantă sporită biroului la care lucraţi în plus la preţul pe care îl are acest mouse ar putea fi perfect că utilitate.

 • Mărime: 390 x 290 x 2.5 mm – O mărime destul de bună pentru un birou micuţ.
 • Durabilitate: Veţi putea folosi acest mousepad până la 2/3 ani în condiţii excelente.
 • Îngrijire: O simplă spălare la maşina de spălat este suficientă, nu abuzaţi de o spălare repetată acest mousepad nu va rezista foarte mult.
 • Utilitate: Util în gaming şi lucratului la birou. Un mouse cu design simplu ce dă impresia de calitate şi profesionalism.

AFLA MAI MULTE DETALII

Cumparati de pe:


Cel mai bun mousepad
Cel mai bun mousepad

4. Mousepad gaming Logitech G640, Large

Nu puteam să ignorăm produsele de la Logitech mai ales când vine vorba despre mouse-uri şi accesorii pentru PC, în special pentru gaming. Logitech are o gamă variată de mouse-uri şi mousepad-uri ce sunt extrem de bine făcute.

 • Mărime: 400 x 460 x 3 mm – Una dintre cele mai optime mărimi pentru un mousepad
 • Durabilitate: Foarte durabil, îl poţi avea până la 5/6 ani în funcţie de activităţi
 • Îngrijire: Petele în urma consumări alimentelor precum suc sau chipsuri în fata pc-ului nu va fi o problemă, acestea vor fi foarte uşor curăţate după acest gamepad.
 • Utilitate: Acesta este un gamepad foarte util având foarte multe tehnologii ce fac din acest mousepad, unul perfect.

AFLA MAI MULTE DETALII

Cumparati de pe:


Cel mai bun mousepad
Cel mai bun mousepad

5. Mousepad Gaming Razer Firefly, Customizable chroma lighting

Şi încă o dată un mousepad de la Razer, unul care este cu adevărat special, pe lângă design-ul elegant pe care îl aduce acest mousepad, mai avem parte şi de leduri, practic acest mousepad luminează şi face parte din gama „chrome” de la Razer.

 • Mărime: 355 mm x 255 x 4 mm – Mărime suficientă şi pentru un gamer hard-core.
 • Durabilitate: Razer face lucruri durabile şi de calitate, deci nu are rost să punem la îndoială faptul că acest mousepad va avea o viaţă foarte îndelungată.
 • Îngrijire: Acest mousepad va trebui curăţat cu grijă din cauză că are în componenta şi led-uri, deci este de recomandat să nu consumaţi alimente la PC.
 • Utilitate: Un mousepad util şi bun, ce vine cu tehnologi foarte noi ce va face cu siguranţă orice gamer fericit că îl deţine.

AFLA MAI MULTE DETALII

Cumparati de pe:


Cam acestea sunt recomandările mele, sper că v-au ajutat, absolut toate acest mousepad-uri le-am testat pentru câteva săptămâni fiecare şi pot spune că sunt foarte bune, cele cu preţul de peste 100 de LEI sunt în general cele mai bune calitatea/preţ din topul prezentat de mine este foarte bine prezentată deci orice mousepad din acest top vine cu o calitate foarte bună.

După cum v-am promis la începutul recomandărilor, după terminarea topului am să fac un mic tutorial despre cum să ne alegem mousepad-ul perfect, în caz de nici unul recomandat de mine nu va satisface nevoia.

Cel mai bun mousepad

 1. Preţul: Asiguraţi-vă că aveţi un buget de peste 50 de lei atunci când cumpăraţi un mousepad, în caz contrar puteţi da doar de ceva ce se va deteriora foarte repede.
 2. Mărimea: În funcţie de jucător mărimea unui mousepad contează, aşa că îţi recomand să urmăreşti atent acest aspect mai ales dacă vrei performanţe mari în jocuri.
 3. Îngrijirea: O dată la câteva luni, sau chiar săptămâni este recomandat să curăţaţi mousepad-ul, în funcţie de materialul din care este făcut sau dacă are led-uri şi aşa mai departe îngrijirea este diferită, de recomandat este să vă uitaţi pe instrucţiunile de îngrijire ale produsului.
 4. Durabilitatea: În funcţie de mouse-ul pe care îl aveţi sau cât de mult utilizaţi mousepad-ul acesta poate avea o durabilitate diferită chiar dacă este acelaşi produs, recomand să vă orientaţi către ceva mai scump pentru o durabilitate mai mare.
 5. Material: Materialul contează extrem de mult, încercaţi să găsiţi ceva de calitate pentru a avea cele mai bune performanţe în jocuri.

Cam acesta este topul meu, sper că a fost de ajutor, de asemenea dacă aveţi întrebări vă invit să vizitaţi pagina de contact sau secţiunea de comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here