Cele mai bune aplicatii android
Cele mai bune aplicatii android

Cele mai bune aplicatii android – In Play Store avem o multime de aplicatii android, daca vrei sa stii care sunt cele mai bune aplicatii, astazi îti prezint un top al celor mai bune 10 aplicati.

Pentru acest top m-am luat dupa popularitatea si utilitatea acestor aplicatii, asa ca ar trebuii ca macar o aplicatie din topul de mai jos sa îti fie de folos, sau macar sa fii interesat sa o instalezi, sau deja stii de o aplicatie din topul de mai jos.

Cele mai bune aplicatii android 2019

1. Cake Web Browser

Cele mai bune aplicatii android
Cele mai bune aplicatii android

Cake Web Browser este una dintre cele mai bune aplicații de tip browser din 2019. Aceasta are elementele de bază cum ar fi opțiunea de căutare multiplă pe mai multe site-uri și motoare de căutare, marcaje și alte chestii asemănătoare. Mai include, de asemenea, un AdBlock, un mod incognito pentru navigarea privată, controale prin gest și funcții RSS. Aspectul se bazează în mare măsură pe gesturi de glisare și oferă browserului o senzație nouă, în comparație cu stilul obișnuit. Este mult mai distractiv și oferă ceva diferit față de alte aplicații de acest gen. De aceea îl vom plasa primul pe listă. De altfel, este complet gratuit, fără anunțuri sau achiziții în aplicație.

2. Grammarly Keyboard

Cele mai bune aplicatii android
Cele mai bune aplicatii android

Grammarly Keyboard este, fără îndoială, cea mai bună tastatură pentru începutul anului 2019. Acesta ajută utilizatorii să tasteze texte mai corecte din punct de vedere gramatical. Această analizează ce scrii și sugerează modificări dacă ceva nu e bine. Aplicația oferă de asemenea explicații despre modificările și reguli ale gramaticii. Ea omite unele dintre caracteristicile cum sunt: gesturile, temele și chestii de genul asta. Totuși, ai standard o temă întunecată și ne așteptăm ca unele dintre celelalte caracteristici să apară în cele din urmă. Este surprinzător de rapidă și lecțiile de gramatică ar trebui să ne ajute aproape pe toți. Aplicația este gratuită și fără anunțuri sau achiziții în aplicație. Aplicatii Android

3. Haven

Haven este o aplicație de securitate care ne place foarte mult. Se instalează pe un dispozitiv secundar și nu pe cel primar. Apoi, poți sta liniștit și fără grijă de ce se întâmplă cu el. Dispozitivul secundar alertează dispozitivul principal atunci când este mutat, deschis, sau controlat în alt mod. Acest lucru este în mare parte un instrument pentru jurnaliști, călători și oameni care se află în locuri în care lucrurile personale pot fi furate. Este una dintre puținele aplicații care fac lucruri de genul asta și e gratis.

4. Navigation Gestures

Navigation Gestures e o aplicație nouă. Oferă suport pentru controlul gesturilor telefonului, chiar acesta nu le are integrate. Poți să o setezi pentru a măsura funcționa cu orice direcție, împreună cu apăsarea simplă și dublă, precum și gesturile de apăsare și ținere. Cei care au cunoștință în ADB sau root pot de asemenea să ascundă complet bara de navigare. Sistemul este suficient de simplu pentru aproape oricine.

5. Heimdall Parental Control

Multe aplicații apar dar asta nu înseamnă că sunt și excelente sau interesante. Cu toate astea, sunt bune de ceva. Heimdall Parental Control se potrivește acestei descrieri. Instalez-o pe dispozitivul copilului tău și apoi pe al tău. De acolo, poți să monitorizezi ce face copilul, să îi limitați accesul la utilizarea aplicațiilor, apeluri telefonice și chiar să urmăriți locația sau să blocați site-uri web. Unele dintre aceste caracteristici necesită versiunea premium. Ai posibilitatea să beneficiezi de ea fie pentru 1 dolar pe lună, fie plătești o singură dată 9.49 dolari. Chiar apreciem că așa o aplicație la un preț modest.

6. Filto

Dacă ești gata să îi faci videoclipurile de pe Instagram mai interesante, Filto te ajută. Editorul video îți permite să aplici o serie de filtre și efecte cu controale intuitive și simple. Poți opta pentru filtre slabe sau puternice. După ce ai reglat bine aspectul, poți redimensiona cu ușurință videoclipul la raportul preferat, indiferent dacă e orizontal sau vertical.

7. Google Lens

Google Lens este probabil cel mai bun atunci când vine vorba de viitorul căutării pe mobil. Deși această facilitate a fost introdusă anul trecut ca parte a Google Photos, a fost lansată în iunie ca aplicație separată. Folosind camera foto de pe un smartphone, poți căuta informații despre ceea ce se află în jurul tău, cum ar fi căutarea plantelor, animalelor și reperelor sau căutarea unor haine asemănătoare celor din magazin. Poți, de asemenea, să scanezi texte pentru a vedea traducerile, adăuga evenimente în calendar sau doar pentru a face copierea și lipirea un pic mai simplă.

8. Google News

Cele mai bune aplicatii android
Cele mai bune aplicatii android

Google News îți oferă posibilitatea de a afla orice te interesează, printr-un design simplu și foarte aspectuos.

9. Otter Voice Notes

Cele mai bune aplicatii android
Cele mai bune aplicatii android

Puține lucruri sunt mult mai plictisitoare decât transcrierea manuală din audio în text, dar Otter Voice Notes îți dovedește că nu este cazul. Aplicația utilizează inteligența artificială pentru a învăța cum să asculte vocile și a creea transcrieri uimitor de precise. De asemenea, poți adăuga propriile note și fotografii pentru a-ți ușura reinterpretarea ulterioară.

10. TikTok

Cele mai bune aplicatii android
Cele mai bune aplicatii android

Aplicația datează de fapt din 2014, ceea ce ar descalifica-o în mod normal din această listă. Dar facem o excepție din cauza dominației absolute și a popularității acesteia. Deși mișcarea inițial a venit ca o surpriză pentru unii fani ai aplicației karaoke, aceasta a ajutat în cele din urmă să propulseze pe TikTok în topul clasamentelor din App Store și Google Play.

Cele mai bune aplicatii android 2018

1. Google Trips

Una dintre cele mai bune aplicatii este cu siguranta aceasta, cu ajutorul acestei aplicatii poti sa îti planuiesti mult mai bine excursiile pe care le faci, aplicatia îti ofera cele mai bune obiective turistice în functie de interesele pe care le ai.

2. Always On AMOLED

Aceasta nu este o aplicatie care te va ajuta foarte mult, cum sunt alte aplicatii, însa este foarte populara si interesanta. Aplicatia Always On AMOLED te ajuta sa îti mentii telefonul aprins mereu, dându-i un efect AMOLED.

3. GIPHY. All the GIFS

Nu de putine ori am avut nevoie de aceasta aplicatie si nu am stiut ca exista, ei bine exista si este foarte folositoare daca esti un tip(a) ce vorbeste mult prin mesaje si îi place sa trimita si gif-uri.

4. Waze

Chiar daca esti sofer experimentat este foarte probabil ca macar o data sa fi ajuns pe o ruta pe care nu o cunosti, sau sa fii avut nevoie vreodata de un GPS mai interactiv si care sa te scoata repede dintr-o belea, ei bine Waze, ar putea fii cea mai buna aplicatie de acest gen.

5. Retrica

Pentru pasionatii de selfie-uri, poze, si etc. Recomand cu cea mai mare încredere Retrica, aceasta aplicatie este destul de populara, ba chiar cunoscuta ca fiind prima aplicatie de acest gen, însa nu e chiar asa. Dar totusi aceasta aplicatie, dupa parerea mea este cea mai buna din profilul acestora.

6. Clean Master Phone Boost

Aplicatia aceasta vine de multe ori preinstalata pe multe dintre smartphone-urile noastre, totusi noi de multe ori alegem sa o dezinstalam, fara a stii desigur, ca este într-adevar una foarte buna. Aplicatia Clean Master Phone Boost, ne ajuta sa scapam de fisierele inutile, dar si prin mai multe functii sa ne facem telefonul mai rapid.

7. Greenify

Aceasta aplicatie are o logica simpla, opreste toate, absolut toate procesele ce merg în background, si lasa doar ce vrei tu. Acest te poate ajuta atunci când ai nevoie de baterie mai multa, dar si sa îti mearga sistemul mai rapid si poate un anumit joc.

Aplicatia este foarte buna, ba chiar cea mai buna si cea mai logica care chiar da rezultate, este gratuita si se poate gasi pe Google Play.

Trebuie sa fiti însa putina atentie cu aceasta aplicatie pentru ca poate opri absolut toate activitatile din background, chiar si alarme.

8. FlashScore – rezultate live

Pentru iubitorii de fotbal, am o aplicatie foarte buna, este vorba despre FlashScore, aceasta ne ofera posibilitatea de a primi informatii live cu privire la meciul pe care dorim sa îl urmarim.

9. InsWall

Aplicatie pe care o folosesc pentru wallpaper, este din punctul meu de vedere cea mai buna aplicatie, primesc aproape zilnic sugestii de imagini de fundal, foarte bune.

10. Lanterna – Tiny Flashlight