Top 10: Cele mai bune jocuri survive in 2017

Jocurile de tip survive sunt foarte cautate în ultima vreme, si probabil v-ati întrebat ce urmeaza sa putem juca nou în 2017 (jocuri survive).

Modul survive este unul foarte popular si în România, acesta ofera o alta perceptie a jucatorului asupra lumii în care traim, cu siguranta un peisaj apocaliptic este fiarte interesant si chiar daca nu l-am putea trai în viata reala, în ceea virtuala este o mare apreciere, cel putin pentru gameri.

De notat este faptul ca si multi youtuberi s-au îmbogatit în abonati, like-uri si chiar în bani jucând jocuri de timp survive, cu siguranta acest gen de jocuri este unul foarte cautat si cred ca ar putea sta foarte bine pe locul 3, sau chiar 2, dupa tipurile de jocuri gen FPS, actiune, etc.
Ei bine pentru voi am un top ce prezinta Cele mai bune 10 jocuri de tip survive pentru anul 2017, topul este inspirat din mai multe surse, însa sper sa va placa, am sa las pentru fiecare joc si câte un trailer, practic voi pune numele jocului si trailerul pentru a putea vedea cum arata cele mai bune jocuri de tip survive a anului 2017.

Nota* Jocurile de mai jos pot rula doar pe o anumita platforma gen, PC sau PS4, sau se pot juca pe mai multe platforme, cum ar fi si PC si Xbox One, asadar despre jocurile acestea nu am sa pun nici o descriere, voi lasa doar trailerul sa vorbeasca de la sine.

1. Days Gone (PS4) – Jocuri suvive

2. The Last Of Us 2 (PS4) – Jocuri suvive

3. Escape from Tarkov (PC) – Jocuri suvive

4. State of Decay 2 (Xbox One) – Jocuri suvive

5. PREY FOR THE GODS (PC/PS4/Xbox One) – Jocuri suvive

6. Resident Evil 7: Biohazard (PC/PS4/Xbox One) – Jocuri suvive

7. Horizon Zero Dawn (PS4) – Jocuri suvive

8. Crynosaurs (PC) – Jocuri suvive

9. Saurian (PC) – Jocuri suvive

10. Conan Exiles (PC/Xbox One) – Jocuri suvive

Cam acestea sunt recomandarile mele pentru voi, sper sa va placa si sa va ajute în a cumpara un joc nou de tip survive pentru anul 2017.

De asemenea la rubrica de comentarii puteti veni cu propuneri în a schimba topul, oricum acesta va fi actualizat în caz de va aparea un alt joc de tip survive, ceva mai bun de exemplu.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!