Cele mai bune telefoane 5G din 2019

5G este succesorul lui 4G (sau LTE). O dată ce telefoanele și infrastructura de rețea vor deveni compatibile 5G, cu toții vom putea beneficia de viteze de încărcare și descărcare mai rapide, iar acestea sunt doar câteva dintre beneficiile tehnologiei 5G.

Cât de rapidă este o conexiune 5G mobilă? Depinde de dispozitiv, de locație și de rețea, dar capacitatea va depăși semnificativ ceea ce se poate acum în 4G. Ipotetic, în condiții de laborator, 5G nici nu se compară de fapt cu 4G: imaginează-ți filme complete 4K descărcate într-un minut sau două, și începi să înțelegi.

5G nu înseamnă doar viteză, adică să poți urmări Netflix 4K în drum spre casă. Este vorba și despre capacitate, de a se putea obține un semnal mai puternic în zonele aglomerate. Cu alte cuvinte, nu ar trebui să pierdeți conexiunea nicăieri, indiferent cât de aproape treceți de un stadion aglomerat. Sau pe un exemplu mai de pe la noi, indiferent câți oameni transmit pe Facebook de la un mega-protest.

Și acum, direct la subiect, cele mai bune 6 telefoane 5G, cu mulțumiri T3 – smarter living și 5g Phones – the next generation, din ale căror analize ne-am inspirat aici:

1. SAMSUNG GALAXY S10 5G

Samsung s-a lansat în 5G cu Samsung Galaxy S10 5G, varianta super-rapidă a gamei Samsung Galaxy S10 (februarie 2019). De fapt, este un upgrade major față de standardul S10, cu un ecran mai mare și o cameră mai bună, pe lângă capacitate 5G.

Telefonul este dotat cu un display QHD AMOLED de 6,7″, 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare încorporat. O baterie uriașă de 4.500mAh cu opțiune de încărcare wireless ca și celelalte telefoane S10.

2. ONEPLUS 7 PRO 5G

OnePlus 7 Pro 5G este identic cu OnePlus 7 Pro standard 4G: aceleași design, camere, afișaj, baterie. Deci, singura diferență este capacitatea sa de a naviga rapid în rețele 5G. Aceasta este o abordare foarte diferită de cea a Galaxy S10 5G, care este un dispozitiv cu totul nou, cu mai multe camere, o baterie și un ecran mai mari decât S10 standard.

Ca atare, proprietarii OnePlus 7 Pro 5G se vor bucura de același display de 6,67″ 19,5: 9 și rată de refresh de 90Hz. Acesta din urmă, marca Fluid AMOLED, echivalează cu 90 de cadre pe secundă. De asemenea, acceptă HDR10 și HDR10 +.

Pe lângă ecranul AMOLED, OnePlus 7 Pro 5G are o cameră spate triplă, capabilă să filmeze imagini în modul Portret, ultra-lat sau cu zoom optic 3x. Există, de asemenea, o cameră selfie de 16MP f / 2.0, găsită într-un mic spațiu pop-up care glisează din carcasă.

OnePlus 7 Pro 5G beneficiază de UFS 3.0, care îmbunătățește dramatic viteza întregului sistem de operare. În rest, procesor Qualcomm Snapdragon 855, baterie de 4.000mAh, 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare încorporat.

3. HUAWEI MATE X

Iată minunea Huawei Mate X – telefonul pliabil dezvăluit de Huawei la MWC 2019.

Când este închis, aveți două ecrane pe care le puteți folosi, în față și în spate. Când este deschis, Mate X oferă un ecran de 8″, devenind mult mai mult decât un phablet.

Înăuntru are un procesor Kirin 980, 8 GB RAM, 512 GB spațiu de stocare și desigur un chipset 5G mulți-mod Balong 5000. Și ca să îl puteți folosi la capacitatea de care este capabil, vine cu o bateria solidă, de 4.500mAh.

4. OPPO RENO 5G

Oppo Reno 5G este dotat cu un ecran OLED de la 6,6″, baterie de mare capacitate – 4.065 mAh, cameră cu zoom hibrid 10x fără pierderi. Desigur, are și un un modem 5G.

În ianuarie 2018, Oppo a finalizat o tranzacție cu Qualcomm pentru a le folosi componentele și tehnologia în dispozitivele sale, și deja în mai 2018 a demonstrat și primul apel video 5G din lume.

5. LG V50 THINQ 5G

Este posibil ca LG V50 ThinQ să nu aibă acel factor „wow” al Huawei Mate X, dar este un telefon puternic 5G la propriu.

Telefonul a fost lansat alături de LG G8 ThinQ la MWC 2019 la Barcelona și aduce cu sine un procesor Snapdragon 855, un ecran QHD + OLED de 6,4″ și un sistem de camere cu trei lentile. Totuși, punctul forte rămâne capacitatea 5G.

6. XIAOMI MI MIX 3

Lăsând 5G deoparte pentru un moment, Mi Mix 3 arată ca un dispozitiv puternic, cu un ecran OLED de 6,39″ glisant magnetic, încorporat într-un design elegant și un setup hardware care include un maxim de 10 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare, precum și un sistem de camere duble spate (24MP + 2MP).

Cel mai interesant pentru utilizatorii care doresc să facă upgrade la un telefon 5G în acest an este prețul XIAOMI MI MIX 3 – acesta este de departe cel mai ieftin dintre cele prezentate aici.

Articole recente

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

De acum vei putea raporta orice postare falsă sau dezinformatorie pe Instagram

Compania Facebook a anunțat că și-a extins programul de Third Party Fact-Checking pe Instagram asupra pozelor și videoclipurilor. În cadrul acestei modificări, utilizatorii platformei...

ZTE nubia Z20 un smartphone cu ecran pe spate foarte spectaculos

Nubia Z20 a fost lansat de catre compania ZTE iar acesta surprinde prin frumusetea lui, dar mai ales prin faptul ca se numara printre...

Apple Card serviciul despre care nu ai auzit si este foarte folositor

Apple a lansat un serviciu, Apple Card ce nu a fost lansat asa cum suntem obisnuiti, cu evenimente globale, totul a fost lansat, mai...

Cum să închizi sau restartezi Galaxy Note10/Note 10 Plus

Samsung și-a anunțat ultimele telefoane, Samsung Galaxy Note 10 și Note 10 Plus, în urmă cu câteva zile. Dacă intenționezi să îți cumperi oricare...

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!