Concurs: Castiga o pereche de ochelari VR si un tricou personalizat

Cu ajutorul partenerilor de la idei3D cu care am mai colaborat în trecut, va punem la dispoziţie un concurs ce vă va oferi şansa să câştigaţi o pereche de ochelari VR, marca idei3D şi un tricou personalizat, tricou la alegere.

Extragere castigator unei perechi de ochelari VR si un tricou personalizat

Totuşi atracţia principală a acestui concurs sunt ochelarii VR ce îţi promit o experienţă interesantă, experienta ce nu mulţi au experimentat, cu toate că pretul unei astfel de experienţe este foarte mic iar rezultatul este satisfăcător, mai ales dacă ochelarii sunt gratis :), şi pe lângă aceştia mai primeşti şi un tricou personalizat.

Vă invităm să participaţi la primul concurs organizat pe betit.ro, concurs ce este sponsorizat de idei3D.ro cu premiul dar şi cu costul livrări, practic câştigătorul nu va trebui să plătească nimic, totul va fi suportat de către sponsorul nostru.

Desfăşurarea concursului:

Concursul va avea loc din data de 8 mai 2017 până pe 10 iulie 2017 (prelungit), până la ora 24:00.

Participare:

Pentru a vă enumera printre participanţi acestui concurs trebuie să parcurgeţi doar câţiva paşi foarte simpli.

  • Like la pagina de facebook idei3D
  • Like la pagina de facebook Betit
  • Share la acest articol pe Facebook (privacy public obligatoriu)
  • Comentariu, pe acest site, în care să răspunzi la întrebarea – „Tu de ce îţi doreşti o pereche de ochelari VR”, lăsaţi răspunsul la secţiunea de comentarii de pe acest site.

Alegerea câştigătorului:

Câştigătorul va fi ales prin tragere la sort pe site-ul: random.org, extragerea va fi filmată iar aceasta va fi publicată pe canalul nostru de YouTube pentru a elimina orice dubiu în privinţa extragerii câştigătorului. Regulamentul concursului nu este unul greu, trebuie doar să parcurgeţi toţi paşii de mai sus şi veţi fi înscris automat în acest concurs, cei ce nu au parcurs toţi pasi vor fi descalificaţi.

Câştigătorul va fi anunţat printr-un articol oficial după 72 de ore după terminarea concursului, eligibili pentru participare la concurs sunt doar persoanele de pe teritoriul României.

Succes!

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

14 Comments

  1. M-aş bucura tare mult dacă aș câștiga acești ochelari deoarece doresc să experimentez noi lucruri folosindu-le. Vreau să testez lumea virtuală la un alt nivel nu doar third-person și chiar „first – person”. Totodată aș vrea să împart această experiență și cunoștințelor mele prin intermediul acestor ochelari portabil.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!