Pentru utilizatorii de Mac propabil intampina diverse prbleme in a juca faimosul joc PUBG, dar astazi vin cu solutie care v-ar putea ajuta. Nu aveti nevoie de hardware special, de licenta Windows sau de alti pasi enervanti. Puteti juca PUBG pe Mac cu serviciul de streaming al gamei de jocuri GeForce Now de la Nvidia.

Acest lucru functioneaza pe orice Mac, chiar pe MacBook sau pe un MacBook Air, modele mai vechi, deoarece toate detaliile care consuma mult pe partea de grafica au loc pe serverul Nvidia. Nu exista nicio taxa pentru GeForce Now inca si nu exista nicio cronologie pentru momentul in care vor fi taxati utilizatorii. Nvidia se concentreaza pe lansarea serviciului catre mai multi utilizatori si pe imbunatatirea acestuia, astfel incat sa puteti utiliza GeForce Now gratuit pentru o perioada indelungata.

PUBG sau Player Unknown’s Battlegrounds este un joc de lupta in care 100 de jucatori intra intr-o harta dintr-un avion care are un traseu dife… puteti citi continuarea de pe GameBros.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here