Cum să activezi modul offline al Gmail

Recent, la Google I / O, gigantul de căutare a anunțat multe funcții Gmail care sunt menite să îmbunătățească experiența utilizatorului.

Acum, noua caracteristică a serviciului Gmail vine să salveze ziua în care vă aflați în vacanță.

Modul Gmail offline vă permite să utilizați serviciul de e-mail fără o conexiune activă la internet salvând e-mailuri pe hard disk. Puteți să verificați căsuța de e-mail, să compuneți mesaje noi și să vă bucurați de posibilitatea apăsării butonului Trimitere. E-mailulrămâne în dosarul Outbox până când conexiunea la Internet este din nou activă.

Cum se activează modul Gmail offline?

La fel ca și alte noi funcții Gmail, activarea modului offline necesită, de asemenea, trecerea la interfața Gmail reconfigurată. Dacă ați făcut deja acest lucru, urmați pașii de mai jos.

1. Deschideți Gmail și faceți click pe butonul Gear din colțul din dreapta sus.

2. Mergi la Settings.

3. Accesați fila Offline.

4. Bifați caseta Enable offline mail.

5. Acum, puteți alege numărul de zile pentru care doriți să stocați e-mailuri. Este alegerea dvs. dacă doriți să descărcați atașamentele sau nu.

6. Apoi, decideți dacă doriți să păstrați datele offline sau să le ștergeți atunci când vă deconectați de pe contul Gmail de pe acel dispozitiv sau să vă schimbați parola.

7. Dați click pe Save Changes.

Pentru a dezactiva serviciul Gmail Offline, accesați aceeași pagină și debifați opțiunea „Enable offline mail.”.

În timp ce sunteți în mișcare, puteți utiliza modul offline pentru a răsfoi e-mailurile anterioare din ultimele 90 de zile, la max. Un dezavantaj în modul Gmail offline este că funcționează numai în Google Chrome 61 până la cea mai recentă.

Articole recente

Când ar trebui să cumperi un smartphone?

Ești un vânător de chilipiruri, găsești cele mai bune oferte și te mândrești cu asta. Probabil că nu arunci banii pe cel mai scump...

Playboy anunță că va lansa o pereche de căști

După un șir de proiecte confuze și ciudate, inclusiv decizia de a lansa o criptomonedă, Playboy a anunțat că va rupe gura târgului cu...

The Boys – Review serial

In cazul in care te  gasesti sa nu ai la ce te uita zilele astea, asa cum am fost si eu, iti recomand "The...

One Action un nou smartphone ce va fi lansat de Motorola

Motorola a lansat One Action telefon ce este numit ca fiind unul dedicat celor care petrec mult timp in natura, acesta are caracteristici speciale...

Cum să vezi parolele salvate în Chrome pentru Android

Dacă nu știai, atunci când folosești Chrome pentru Android, poți salva parolele introduse ca ulterior să le inserezi prin simpla apăsare a unui buton....

Comentarii recente

Alte articole

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Fii la zi! Abonează-te la newsletter!